Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zmyselná advokátka zo Súdnej siene: Pozrite, ako vyzerá bez šiat!

Televízna advokátka Petra Palevičová sa ukázala v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Televízna advokátka Petra Palevičová sa ukázala v plavkách. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fíha, to je kočka! Petru Palevičovú (39) už niekoľko rokov Slováci nenazvú inak ako pani advokátka. Ryšavka totiž hviezdi v jojkárskej šou Súdna sieň. No zatiaľ čo tam stvárňuje prísnu právničku, v súkromí je to kus zmyselnej ženy. Svedčia o tom fotky, ktoré herečka pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti. Odhodila totiž šaty a priateľom sa ukázala iba v plavkách.

Petra Palevičová je Slovákom dobre známa z jojkárskej šou Súdna sieň. Tam zmyselná ryšavka stvárňuje prísnu advokátku, ktorá si ide rázne za svojím cieľom. O to prekvapivejšie sú zábery, ktoré si herečka pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti. Televízna právnička totiž odhalila, aké telo skrýva pod šatami. Na web zavesila sériu horúcich fotiek iba v plavkách. 

A treba povedať, že herečka sa rozhodne nemá za čo hanbiť, práve naopak, pýši sa bezchybnými krivkami. Zaujímalo nás preto, ako si ich udržiava. „Už dlhých 15 rokov, možno aj viac, sa stravujem delenou stravou, čiže nejem uhľohydráty s bielkovinami, napríklad mäso s ryžou alebo so zemiakmi a na chlieb si nedám šunku alebo syr. No a v poslednom období som úplne vyradila lepok,“ prezradila nám Palevičová. 

Za tip-top postavičku však nevďačí len prísne dodržiavanej strane, ale aj pravidelnému pohybu. „Skoro každý deň sa hýbem, cvičím... Keď som mala bicykel, bohužiaľ mi ho pred pár mesiacmi ukradli, tak som chodievala skoro každý deň na Železnú studienku sa bicyklovať a prešla som okolo 20 kilometrov,“ povedala nám Petra, ktorá popri bicyklovaní aj pravidelne posilňuje. No nie preto, že by so svojím telom nebola spokojná, ale preto, že sa takto cíti oveľa lepšie. 

Petra Palevičová zhodila šaty a svojim priateľom na Facebooku sa ukázala iba v plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Petra Palevičová zhodila šaty a svojim priateľom na Facebooku sa ukázala iba v plavkách.  (Zdroj: Facebook P.P.)

Viac o téme: Petra Palevičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu