Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kontroverzný Jožo Ráž opäť šokuje: Chce zmlátiť vlastných fanúšikov!

Jožo Ráž má popularity a otravných fanúšikov po krk. Zobraziť galériu (5)
Jožo Ráž má popularity a otravných fanúšikov po krk.

BRATISLAVA - Pomýšľa na koniec! Skupina Elán existuje takmer 45 rokov a jej líder Jožo Ráž (58) má už popularity dosť. Mimo pódia je najradšej zalezený doma, kde si užíva samotu, cigaru a whisky. Niektorých fanúšikov má totiž plné zuby a najradšej by si to s nimi vybavil ručne-stručne.

Jožo Ráž je známy tým, že servítky si pred ústa nedáva. Naposledy rozvíril hladinu výrokmi o strieľaní Číňanov, pričom posledné guľky by venoval sebe a svojej rodine. V rozhovore pre najnovšie číslo magazínu Exclusive sa však držal pomerne pri zemi.

Z jeho vyjadrení bolo poznať hlavne únavu. Veď skupinu Elán založil v roku 1968 a odvtedy odohral nesmierne množstvo koncertov a nahral kopec platní. „Nie je to sranda stále cestovať niekam v aute alebo hrať každý druhý deň koncert alebo byť na skúške. To je fakt nenormálny nápor na zdravie a na psychiku,” povedal Ráž.

Niet teda divu, že už uvažuje o konci kariéry. „Tak za rok a pol skutočne končím s muzikou,” vyhlásil. Okrem spomínaného vyčerpania má k tomuto kroku aj iné dôvody. „Ak niekam idem, vždy sa nájde niekto, kto sa chce so mnou odfotiť alebo si chce so mnou vypiť. Žiada ma, aby som niekomu niečo povedal do mobilu a tak ďalej. Mám toho za tie roky dosť,” povedal spevák s tým, že popularita mu lezie na nervy.

 

 

Aby tento svoj postoj voči fanúšikom obhájil, pomohol si farbistými príkladmi. „Ako by ste sa cítili, ak by vás roky prenasledovala ženská, ktorá trvá na tom, že sa musí za vás vydať a vy vidíte, že je evidentne mimo... Alebo sedíte s manželkou na večeri a pristúpi k vám skutočne otravný chlapík, ktorý si myslí, že mu máte zrejme padnúť okolo krku,” opísal nepríjemné zážitky.

A riešenie? Najideálnejšie ručne-stručne. V tomto ohľade sa však líder Elánu našťastie drží zdravého rozumu. „Viete si predstaviť, čo by sa rozpútalo, ak by som nejakému fakt otravnému týpkovi strelil jednu výchovnú facku?” prezradil nepriamo dôvod, prečo je z neho samotár a najradšej sedí doma s cigarou a s whisky. Viac sa dozviete v magazíne Exclusive.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu