Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsné obvinenia Joža Ráža: Znásilnil fanúšičku, ostala tehotná!

Jožo Ráž musel v minulosti čeliť obvineniam zo znásilnia. Zobraziť galériu (3)
Jožo Ráž musel v minulosti čeliť obvineniam zo znásilnia. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Chcela mu spraviť zo života peklo! Jožo Ráž (59) sa nikdy netajil tým, že ho popularita nesmierne obťažuje. Dôvodom sú podľa jeho slov neodbytní a dotieraví fanúšikovia, ktorých má občas plné zuby. Azda najhorší zážitok má však líder legendárneho Elánu s dievčinou, ktorá ho obvinila zo znásilnenia. Dokonca tvrdila, že je s ním tehotná.

Jožo Ráž sa stráni spoločnosti a publicity. Občas však poskytne rozhovor, ktorým sa zaručene postará o rozruch. Zatiaľ čo nedávno šokoval tvrdením, že sa bojí Číňanov a vyhrážal sa im zabitím, najnovšie prekvapil historkou o fanúšičke, ktorá ho obvinila zo znásilnenia. Negatívnu skúsenosť priblížil v rozhovore pre našich západných susedov.

Keď sa ho denník Blesk pýtal na najhorší zážitok kariéry, Ráž mal hneď jasno. „Raz, keď sme boli dosť slávni, mi zavolala gynekologička z Brna, že má v ordinácii dievča, ktoré tvrdí, že je so mnou tehotná. Že sme ju znásilnili v tom a tom hoteli, všetko popísala,” prekvapil v interview elánista. „Týždeň som prežíval neskutočné peklo. Povedala, že to musí nahlásiť a všetko vyšetriť. Nakoniec sa ukázalo, že to dievča bola ešte panna a všetko si to vymyslela. To, čo som zažíval, sa nedá opísať,” dodal interpret.

Hudobník sa posadnutých fanúšičiek nezbavil ani s pribúdajúcim vekom. „Jedna ženská ma prenasleduje už desať rokov. Neustále chodí okolo môjho domu. Všade, kde sa pohnem, tam je. Skrýva sa a čaká. Keď sa objavím, tak sa na mňa vrhne, vnucuje mi kľúče od svojho bytu a pýta sa, kedy sa k nej nasťahujem,” dodal Ráž, ktorý chcel s účinkovaním v Eláne už viackrát skoncovať. Ako však tvrdí, potlesk a obdiv publika sa nedajú ničím nahradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu