Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Farmárka Edita už kašle na Mária: Jej nový vzťah začal klamstvom!

Edita na svoju farmársku lásku už zabudla. Má nového priateľa, futbalistu Mareka. Zobraziť galériu (5)
Edita na svoju farmársku lásku už zabudla. Má nového priateľa, futbalistu Mareka. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Má nového! Edita Orosová (23) z markizáckej Farmy sa dostala do povedomia divákov aj vďaka svojmu sexuálnemu romániku s kolegom Máriom Drobným (21). Tým však ich "vzťah" aj skončil, hoci plavovláska mala záujem o to, aby pokračoval. No za svalnatým fešákom dlho nesmútila. Iba niekoľko týždňov po skončení finále už žiari v náručí iného muža. Zaujímavé na jej novom pomere je, že začal klamstvom.

Edita Orosová sa počas svojho pôsobenia v markizáckej reality šou Farma zviditeľnila najmä vďaka nenaplnenej láske k farmárovi Máriovi Drobnému. O srdce svojho milovaného dlho bojovala, no ten do poslednej chvíle zdarne odolával. Ku koncu súťaženia sa síce dvojica sexuálne zblížila, no ani tento fakt farmárskeho Herkulesa nepresvedčil, aby s blondínkou nadviazal plnohodnotný vzťah.

Od finále reality šou prešlo už niekoľko týždňov a ako nám Edita sama prezradila, na Mária už nemyslí. „S ním to bolo len také pobláznenie. Už ho neriešim, ostali sme kamaráti,“ vyhlásila Orosová. Za ochladnutím citov je však podľa našich zistení nový fešák po jej boku. Farmárka totiž posledné dva týždne tvorí pár s mladým Bratislavčanom. „Som šťastne zadaná, no sme spolu len krátko,“ potvrdila naše zistenia.

Za čerstvý vzťah môže internet. Fanúšik Marek Editu na sociálnej sieti Facebook bombardoval správami. „Začali sme si písať, neskôr sme si volali a po čase sme sa dohodli, že sa stretneme,“ opísala nám bývalá statkárka to, ako sa dali dokopy. A hoci by sa mohlo zdať, že sa Orosovej známosť vyvíja ako z romantického príbehu, zistili sme, že spočiatku bola založená na klamstve. „Priateľ mi tvrdil, že má 23 rokov, no klamal mi... Má iba 18,“ prezradila blondínka, ktorá sa tomu teraz už smeje. Nechajme sa teda prekvapiť, či to mamičke malej Sarah so zajačikom vydrží. 

Tip: Pozrite si televízny program na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu