Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmár Mário ľutuje sex s Editou: Čo na takýto podraz hovorí ona?

Mário Drobný dlho odolával, no nakoniec kúzlu mladej blondínky podľahol. Teraz však všetko ľutuje. Zobraziť galériu (7)
Mário Drobný dlho odolával, no nakoniec kúzlu mladej blondínky podľahol. Teraz však všetko ľutuje. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Má výčitky svedomia! Intímny pomer medzi farmárskym Herkulesom Máriom Drobným (21) a Editou Orosovou (23) sa prevalil iba pred pár dňami. Dobre stavaný farmár však už stihol sex s blondínkou oľutovať. Trápi ho iba to, aby vyzeral dobre pred verejnosťou. Bojí sa totiž, že románik s mladou mamičkou uškodí jeho imidžu. Čo na svalnáčove správanie hovorí ona sama?

Zaľúbená Edita Orosová dlho bojovala o srdce vyšportovaného farmára Mária Drobného. Ten do poslednej chvíle zdarne odolával kúzlu mladej blondínky. No ako sme vás v piatok na topkách informovali, fešák napokon čaru farmárky predsa len podľahol.

Vo včerajšej časti markizáckej reality šou sa na statok vrátili všetci súťažiaci. Herkules z hospodárstva mal veľkú radosť hlavne z príchodu dobrého kamaráta Tomáša Šimráka. Ten mu však v okamihu vyzradil, že na verejnosť presiakla informácia, že mal s vydatou mamičkou pomer. Mária táto správa nepotešila. „Ách, vieš ako ma to se*ie? Preto mám nervy ako hovädo. Týmto som skončil...,“ zdôveril sa Drobný so svojimi pocitmi priateľovi. Mário sa bojí, že sex s mamičkou uškodí jeho imidžu slušného chlapca. Do tejto pozície sa totiž snaží stavať pred očami divákov.

Paradoxné je, že hoci banuje intímne zblíženie s Editou, pred ňou sa tváril zaľúbene. Keď dorazila na statok, utekal si s ňou naproti. Scéna ako z romantického filmu vyvrcholila Orosovej skokom do jeho náručia. Mamička však doteraz netušila, čo o pomere s ňou poza jej chrbát Mário rozpráva. „On sa vždy zaujímal o to, ako vyzerá vonku. Potrpel si na to, ako ho vnímajú ľudia. Ku mne sa po návrate na Farmu správal pekne. Spávali sme spolu v posteli, normálne sme sa rozprávali. Bol ku mne milý. Nevedela som, že sex so mnou ľutuje,“ prezradila nám zaľúbená farmárka, ktorú informácia prekvapila. „Je mi to ľúto, ako to celé dopadlo,“ uzavrela svoje sklamanie Edita.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu