Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pozrite, čo sa dialo v zákulisí finále Farmy: Zasahovať museli tvorcovia šou!

Andrejovi Grelnetovi a Edite Orosovej sa nepáčilo, že sa rozoberá trestné oznámenie, ktoré podala farmárkina mama na Banskobystričana. Zobraziť galériu (17)
Andrejovi Grelnetovi a Edite Orosovej sa nepáčilo, že sa rozoberá trestné oznámenie, ktoré podala farmárkina mama na Banskobystričana.

BRATISLAVA – Andrej Grelnet (38) už prvé týždne na Farme dokázal, že nepatrí k najpokojnejším povahám. No tentoraz sa rozohnil priamo počas živého prenosu veľkého finále. Po tom, čo moderátorka Kveta Horváthová (36) upozornila na trestné oznámenie, ktoré na Banskobystričana podala mama Edity Orosovej (23), začal sa rozčuľovať. Z nakrúcania chcel odísť. Počas reklamnej pauzy ho musela upokojovať produkcia. Nechýbalo veľa a celý prenos by bol narušený.

Andrej Grelnet na seba od začiatku reality šou pútal pozornosť najmä svojim zvláštnym správaním. Už prvý týždeň na Farme dokázal, že len ťažko nesie kritiku ľudí. Po tom, čo mali ostatní farmári výhrady k jeho správaniu a vedeniu hospodárstva, zlomila sa v ňom psychika. Po spoluobyvateľoch statku začal hádzať vidly a sekery.

Rovnako sa rozohnil aj počas včerajšieho finále, ktoré sa vysielalo naživo. Farmárovi sa nepáčilo, že moderátorka Kveta Horváthová upozornila na trestné oznámenie, ktoré naňho podala mama súťažiacej Edity Orosovej. Tá tak urobila po tom, čo ju Grelnet označil za zlodejku.

Na televíznych obrazovkách však diváci nemali možnosť vidieť úplne všetko. Andrej totiž počas reklamného brejku naozaj vybuchol. „Toto ste chceli?!“ postavil sa a vykrikoval. „Toto ste chceli?! Ešte ste ma aj posadili vedľa nej!“ rozčuľoval sa Grelnet, že dostal miesto vedľa Orosovej. „A vy sa postavte! Neseďte vedľa nich. Odsadnite si!“ hulákal zúrivý Banskobystričan na svoju manželku a deti, ktoré sedeli v tesnej blízkosti rodiny Orosových. Po tomto všetkom búrlivák celú situáciu psychicky nezvládol a rozhodol sa, že by bolo najlepšie z nakrúcania utiecť. Musela preto zasahovať produkcia, ktorá ho upokojovala. „Idem odtiaľto preč! Ja tu nebudem! Pustite ma!“ vykrikoval Andrej na celé štúdio.

Rozhorčený farmár dal až na slová svojho kamaráta zo statku Tomáša Šimráka, ktorý ho začal upokojovať a prehovoril ho, aby si išiel sadnúť. Po chvíľke však Grelnetové divadlo opäť začalo. „Zavolajte mi sanitku, idem odtiaľto preč, budem PN! Potrebujem zdravotnú pomoc!“ robil všetko pre to, aby mohol finále opustiť.

Vyčíňanie agresívneho Grelneta však pokračovalo aj po reklamnej pauze. Keď ho moderátorka Kveta Horváthová vyzvala, aby sa vyjadril k tomu, čo sa dialo počas brejku, iba stroho odpovedal. Dajte mi scenár. Poviem, čo chcete a pôjdem domov,“ uzavrel situáciu Andrej. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu