Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dokonalá premena slovenského herca: Neuhádnete, kto je tento pirát z Karibiku!

Maroš Kramár (53) sa v rukách odborníkov zmenil na nepoznanie. Málokto by ho takto zamaskovaného sponal. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár (53) sa v rukách odborníkov zmenil na nepoznanie. Málokto by ho takto zamaskovaného sponal.

BRATISLAVA – To snáď ani nie je on! Talentované ruky maskérov a vizážistov dokážu zázraky. Svoje o tom vedia najmä dámy, ktoré sa vďaka líčeniu často menia zo šedých myšiek na oslnivé krásky. Rovnako šikovní však vedia byť odborníci aj vtedy, keď do ich kresla zasadne zástupca mužského pohlavia. Známeho slovenského herca napríklad zmenili na piráta z Karibiku. Viete, o koho ide?

Zmeny úloh a charakterov sú neodmysliteľnou súčasťou hereckej profesie. Umelci si vďaka tomu môžu vyskúšať aj množstvo kostýmov či maskérskych premien. Kým Zuzana Tlučková vďaka účinkovaniu v seriáli Panelák zistila, ako bude vyzerať na staré kolená, Maroš Kramár sa nedávno pred kamerami vžil do kože piráta.

Ako vidno na fotografii, ktorú zverejnil na sociálnej sieti, vyzerá ako filmový postrach morí Jack Sparrow. Toho v Pirátoch z Karibiku stvárnil Johnny Depp. „Takúto premenu som si vyskúšal v rámci relácie Zázraky prírody, ktorú vysiela Česká televízia,“ prezradil nám Maroš, keď sme ho oslovili.

Ako sme sa tiež dozvedeli, na túto premenu si vypočul len samé pozitívne reakcie. „Všetci sme sa na tom veľmi dobre pobavili. Je to o šikovnosti maskérky,“ dodal Kramár, ktorého nový imidž sa pozdával aj jeho deťom. Okrem líčenia a kostýmu mu k pirátskemu imidžu dopomohla aj parochňa. „Viem, že bola veľmi drahá. Museli sme si preto dávať pozor, aby som ju nenamočil,“ uzavrel herec.

Maroš Kramár sa nakrátko vžil do úlohy Jacka Sparrowa z filmu Piráti z Karibiku.
Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár sa nakrátko vžil do úlohy Jacka Sparrowa z filmu Piráti z Karibiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu