Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Modrovský výrazne schudol: Za mesiac zhodil 5 kíl!

Peter Modrovský v januári tohto roku a teraz. Je jasne vidieť, že mu pár kíl ubudlo. Zobraziť galériu (4)
Peter Modrovský v januári tohto roku a teraz. Je jasne vidieť, že mu pár kíl ubudlo. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To je zmena! Partner Adely Banášovej (32) Peter Modrovský (29) za posledné obdobie viditeľne schudol. Pri pohľade na tanečníka známeho z markizáckej súťaže Let’s Dance sa vynárajú otázky, čo je príčinou výrazného odbúrania kíl. Má nejaké zdravotné problémy? Alebo mu plavovlasá moderátorka iba menej varí? U choreografa sme zisťovali, čo je za tým.

Televízny kráľ parketu Peter Modrovský prechádza veľmi hektickým obdobím. Ako sme vás už informovali, s partnerkou Adelou Banášovou sa v poslednom čase vídali málo. Tanečník sa totiž uplynulé mesiace venoval príprave choreografie k divadelnej hre Aj kone sa strieľajú. 

Ako prezradil, za ubúdaním kíl netreba v jeho prípade hľadať žiadne zdravotné problémy. Príčinou je práve spomínané predstavenie. Denne totiž 15-hodín drel na tréningoch spolu s ostatnými tanečníkmi. „Za mesiac som schudol 5 kíl, absolvoval som totiž v poslednom období taký športový maratón, priblížil Peter. Cítim aj na nohaviciach, že sú mi v páse voľnejšie, dodal. Ak si porovnáme fotky z januára tohto roku s aktuálnymi  zábermi, zmena je jasne viditeľná. Nechajme sa však prekvapiť, či zoštíhlená postava zostane Modrovskému aj po blížiacich sa vianočných sviatkoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu