Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný šok: Koniec Adely Banášovej po 15 rokoch!

Adela Banášová odchádza z Fun rádia po 15 rokoch. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová odchádza z Fun rádia po 15 rokoch.

BRATISLAVA - Adela Banášová (32) je už dlhých 15 rokov neodmysliteľnou súčasťou Fun rádia. Množstvo poslucháčov si už začiatok dňa bez jej hlasu ani nevie predstaviť. Spoločne s kolegom Matejom Sajfom Cifrom (34) ich totiž budili prostredníctvom svojej rannej šou. Priaznivci moderátorskej dvojice sa však budú musieť zmieriť s nečakanými zmenami. Blondínka v rozhlasovom éteri končí. Zisťovali sme, čo ju k tomu viedlo.

Adela Banášová je bez pochýb jednou z najlepších slovenských moderátoriek. Na svojom konte má dlhoročné pôsobenie v rádiu, moderovanie veľkých televíznych projektov, istý čas mala aj vlastnú talkšou. Nedávno sa však postupne začala z televíznych obrazoviek vytrácať. A v týchto dňoch odchádza aj z rozhlasového éteru. 

Odchod obľúbenej moderátorky naznačilo samotné Fun rádio. Ako vyplýva z cenníka reklamy, ranné vysielanie bude patriť dvojici Junior a Marcel, ktorá mala doteraz na starosti popoludňajší program. Tento slot zas pripadne od jesene Sajfovi.

U Adely sme zisťovali, prečo došlo k takýmto zmenám. Bolo to moje rozhodnutie na základe nejakého vnútorného nastavenia, skrátka sa to vo mne naplnilo ako kedysi obdobie SuperStar. Som tam 15 rokov a jednoducho som to tak cítila,” reagovala moderátorka, pričom nekonkretizovala, čomu sa bude teraz venovať. Fun rádio však pre mňa stále ostáva výnimočnou fázou v mojom živote a ostávam aj v občasnej spolupráci,” uzavrela Banášová.

Poslucháči rádia sa netaja tým, že sú z tejto situácie sklamaní. „Povedzte, že to nie je pravda. Veď Fun rádio bez Adely je ako auto bez kolies, reagoval jeden z nich na fanúšikovskej stránke relácie. A pridali sa aj ostatní. Čo na Banášovej odchod hovoríte vy? 

Adela sa stretla počas svojej kariéry za mikrofónom aj so svojím otcom Jozefom Banášom. Ako to dopadlo, si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu