Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyzývavá Jojkárka pritvrdila, ľudia len čumeli!

Stanka Pavolová sa na párty postarala o najvyzývavejší outfit večera. Zobraziť galériu (9)
Stanka Pavolová sa na párty postarala o najvyzývavejší outfit večera.

BRATISLAVA – Extra zvodná! Moderátorka Stanislava Pavolová (31) patrí k ženám, ktoré rady provokujú opačné pohlavie sexi outfitmi. Inak tomu nebolo ani na nedávnej párty v lyžiarskom stredisku Jasná, ktorá sa konala pri príležitosti zahájenia zimnej sezóny. Nezadaná tvár televízie Joj si do spoločnosti vyšla nahodená tak, že sa v ten večer za ňou otočil snáď každý chlap. A možno aj žena.

Neprehliadnuteľná! Stanka Pavolová si počas uplynulého víkendu vyrazila za zábavou. Spoločne s inými známymi tvárami si nedala ujsť párty, ktorá sa konala v miestnom bare lyžiarskeho strediska Jasná. Hoci si väčšina spomínaných dám dala na svojom výzore poriadne záležať, moderátorka relácie o prominentoch sa blysla tým, že jej outfit bol bezkonkurenčne najvyzývavejší.

Stanka si totiž do spoločnosti vyrazila v ultra krátkej minisukni, ktorú doplnila vysokými čižmami. Väčšina pohľadov prítomných hostí však aj napriek tomu smerovala skôr na vrchnú časť plavovláskinho tela. Pričinil sa o to priesvitný top, spod ktorého bolo Pavolovej vidno podprsenku.

V súvislosti s odvážnym outfitom, sme zisťovali, ako sa v ňom moderátorka na verejnosti cítila. Na naše otázky ale nereagovala. Nedávno nám však prezradila, že jej nie je príliš po chuti, ak ju ľudia prehnane očumujú. Nie je mi to príjemné, ak sa všetky pohľady sústredia na jedno miesto,“ poznamenala v minulosti blondínka, ktorej pred pár mesiacmi skrachoval štvorročný vzťah. Žeby náhradu za expriateľa Martina zháňala aj takýmto spôsobom?!

Stanka Pavolová pútala pozornosť vyzývavým outfitom. Ten pozostával z minisukne a priesvitného topu.
Zobraziť galériu (9)
Stanka Pavolová pútala pozornosť vyzývavým outfitom. Ten pozostával z minisukne a priesvitného topu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu