Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Sexi jojkárku odstavila vlastná telka: Je to podraz!

Magazín Top Star sa vracia, ale bez Stanky Pavolovej. Zobraziť galériu (15)
Magazín Top Star sa vracia, ale bez Stanky Pavolovej. (Zdroj: Foto: Peter Culka/ok magazine)

BRATISLAVA - O nej bez nej! Moderátorka Stanka Pavolová (31) prišla začiatkom tohto roka o svoju reláciu s názvom Top Star. Magazín o prominentoch sa však podľa našich zistení od polovice apríla vracia na obrazovky. Tentoraz bude denne okupovať vysielací čas novej stanice WAU. Smola je, že s plavovláskou už vedenie neráta. A tá sa túto smutnú správu dozvedela až od nás.

Nerátajú s ňou! Stanka Pavolová uvádzala 18 mesiacov program Top Star, ktorý prinášal novinky zo sveta šoubiznisu. Začiatok roka však pre tento formát nebol priaznivý. Ako sme totiž na topkách informovali, dostal stopku. Moderátorku tento krok pochopiteľne nepotešil.

Nádej jej však svitla po tom, čo Jojka zaradila do svojho portfólia novú stanicu. Od 15. apríla totiž začína vysielať lifestylová televízia WAU. Už v januári sa v mediálnej brandži šepkalo, že práve do jej štruktúry by mohol celebritný magazín skvelo zapadnúť. A tak sa aj stalo! „TOP Star sa na obrazovky vráti od polovice apríla už na novej stanici,” potvrdil nám znovuzrodenie formátu hovorca Jojky Jozef Gogola. K tomu, kto bude divákov programom sprevádzať, sa však nevyjadril. „Podrobnosti nebudeme prezrádzať,” reagoval stroho. 

Naše informácie hovoria o tom, že Pavolová už moderátorkou nebude. Nová stanica je totiž zameraná na ženy. „Preto sa uvažuje o mužskom moderátorovi,” tvrdí náš zdroj z prostredia televízie. Dôkazom tejto idey môže byť aj fakt, že sa cez víkend konajú na Kolibe moderátorské kastingy s cieľom nájsť nové mediálne tváre.

Topky.sk v súvislosti so vzniknutou situáciou oslovili aj samotnú Pavolovú.  Ako z nášho rozhovoru vyplynulo, o znovuzaradení Top Staru do vysielania informovaná bola. Nie však o tom, že sa s ňou už neráta. „O zmene pozície sme sa nebavili,” priznala nám. Podľa toho sa zdá, že automaticky predpokladala, že relácia sa  vráti na obrazovky aj s jej účasťou. Netušila, že jej chlebodarca kuje iné plány. Ak sa však do magazínu aj vráti, pôjde už zrejme len o prípravu reportáží, nie o moderátorský post. Au!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu