Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Chutný zadoček z Jojky: Hádajte, ktorej moderátorke patrí!

Jojkárka Stanka Pavolová sa môže pochváliť takýmto zadočkom. Zobraziť galériu (6)
Jojkárka Stanka Pavolová sa môže pochváliť takýmto zadočkom.

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že na chodbách televízie Joj sa to hemží sympatickými a šarmantnými ženami. Práca pred kamerou si totiž vyžaduje príjemný vzhľad a často aj dokonalú figúru. Na krásky z Koliby je ale celkom príjemný pohľad aj mimo svetiel reflektorov. Dôkazom toho je aj moderátorka relácie Top Star Magazín Stanislava Pavolová (31), ktorá sa pýši priam výstavnými krivkami.

Je čo chváliť! Stanislava Pavolová sa v súčasnosti aktívne venuje pohybu, čo sa odráža aj na jej - každým dňom dokonalejšej - postavičke. Potvrdzujú to aj fotografie, ktoré si moderátorka relácie o prominentoch zverejnila pred pár dňami na sociálnej sieti. Nečudo, že ju jej priatelia zahrnuli množstvom komplimentov.

Jojkárka nikdy nepatrila k ženám, ktoré by mali problém s nadbytočnými kilami. V poslednej dobe sa však dala na šport zrejme preto, aby si svoju štíhlu postavu spevnila. Vďaka správnemu cvičeniu je tak Stanislava majiteľkou vyrysovaných kriviek a chutného zadočku. V zdravom tele zdravý duch,” hlása sexi blondínka, od ktorej by si mohla zobrať príklad nejedna žena. Však?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu