Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyzývavá moderátorka Pavolová: Ukázala oblý zadoček v pančuškách!

Stanka Pavolová nafotila sexi fotky pre Magazín OK! Zobraziť galériu (17)
Stanka Pavolová nafotila sexi fotky pre Magazín OK! (Zdroj: Foto: Peter Culka/ok magazine)

BRATISLAVA – Ukázala sa! Hoci je o moderátorke Stanislave Pavolovej (31) známe, že si s objektívom rozumie, momentálne je toto tvrdenie ešte viac umocnené. Tvár televízie Joj totiž najnovšie nafotila sériu jemne provokatívnych záberov. Pri pohľade na snímky z aktuálneho vydania magazínu OK! sa natíska otázka, ako je možné, že je táto sexi blondínka stále single.

Jojkárska moderátorka Stanislava Pavolová  si zapózovala pre najnovšie číslo časopisu OK! Atraktívna blondínka sa postavila pred objektív v rôznych outfitoch. Niektoré z nich boli naozaj provokatívne. Do tejto kategórie možno jednoznačne zaradiť čierny priehľadný top doplnený vzorovanými pančuchami a vysokými čižmami. 

Pri pohľade na atraktívnu Pavolovú sa len ťažko verí tomu, že je už takmer pol roka single. No ako ona sama hovorí, súčasný stav si užíva. „A ešte ako! Plnými dúškami. Môžem povedať, že som mala to najkrajšie leto, aké som si mohla želať,“ povedala v rozhovore pre spomínaný magazín Pavolová.

Ako ale ďalej Stanka dodala, na chlapov nezanevrela. Prezradila napríklad, čo jej na opačnom pohlaví imponuje. „Milo ma prekvapí, keď je muž džentlmen a bez slov dokáže rozoznať, čo by žene urobilo radosť,“ vyjadrila sa plavovláska, ktorá je ešte stále voľná. Je však otázne, či tento stav potrvá dlho. Na nedostatok záujmu zo strany mužov sa nemôže sťažovať. Nečudo... pri pohľade na tieto zábery.

Stanka Pavolová sa môže pochváliť ukážkovou líniou.
Zobraziť galériu (17)
Stanka Pavolová sa môže pochváliť ukážkovou líniou.  (Zdroj: Foto: Peter Culka/ok magazine)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu