Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna Petra (15) s rakovinou: Vďaka Vilovi zatienila svetoznámu topmodelku!

Sympatická Petra pózovala v parížskych uliciach po boku modelky Michaely Kocianovej. Zobraziť galériu (37)
Sympatická Petra pózovala v parížskych uliciach po boku modelky Michaely Kocianovej.

BRATISLAVA - Nevzdáva sa! Modré z neba tentoraz splnilo sen chorej Petre (15), ktorú týmto spôsobom obdarovala jej kamarátka. Tínedžerka túži po kariére modelky, no brzdí ju v tom zákerná rakovina. Tá jej najnovšie napadla aj nohu a tmavovláska musí pri chôdzi používať paličku. Keď jej však Vilo Rozboril (45) zariadil fotenie v Paríži, pózovala ako profesionálka. Zatienila takmer aj Michaelu Kocianovú (23), ktorá je modelkou svetovej úrovne.

Bez sĺz! Petra už od troch rokov bojuje s rakovinou. Choroba sa občas utlmí, inokedy udrie plnou silou. Vlani jej zasiahla pravú nohu a dievča začalo krívať. Napriek tomu sa však sna o dráhe modelky ešte úplne nevzdalo. Túžbu o profesionálnom fotení jej vďaka kamarátke Lívii splnilo Modré z neba.

Vilo Rozboril zobral Petru s mamou na 5 dní do Paríža. Tmavovláskino pózovanie pred objektívom známeho fotografa Jakuba Klima v spoločnosti svetoznámej topmodelky z agentúry Elite Michaely Kociánovej spôsobovalo v parížskych uliciach doslova dopravný kolaps. „Ja som bol veľmi milo prekvapený, že krásne držala pózy a jej pohľad bol taký naozajstný, prežitý,” povedal k tejto spolupráci slovenský fotograf, ktorý bol mladou modelkou nadšený.

Na svoju mladú „konkurentku” nedá dopustiť ani Michaela. „Pózovala ako profíčka, dokonca mi pomáhala s mojimi šatami, pretože som ich nemala pod kontrolou,” pochvaľovala si spoluprácu. Dnes zostala príjemne prekvapená, keď práve Petra jej kvôli hurikánu Sandy písala, či je v poriadku.

Pozitívne šokovaný bol z tmavovlásky aj samotný moderátor relácie. Z tínedžerky mal pocit, že má doslova vyoperovaný strach. „Peťa má tu najlepšiu vlastnosť, akú môže človek mať pri takejto chorobe - je to salámistka. Ona mi povie: Čo mám plakať do perín? Pomôže mi to?” povedal nám o školáčke Rozboril. Uvedomuje si však, že za tým všetkým je kus veľkej vnútornej sily. Celý príbeh uvidíte dnes večer na Markíze.

Petra pózovala ako profesionálna modelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu