Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po brutálnej vražde matky ďalšia rana osudu: Rozplakal sa aj Rozboril!

Vilo Rozboril si nad Monikiným osudom poplakal. Zobraziť galériu (12)
Vilo Rozboril si nad Monikiným osudom poplakal. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Opäť v slzách! Monika (20) z dnešnej časti relácie Modré z neba to má v živote skutočne ťažké. Po tom, čo sa ako-tak dostala z psychickej traumy spôsobenej vraždou jej mamy expriateľom, prišla ďalšia rana osudu. A to v podobe smrteľnej choroby, ktorú diagnostikovali jej milovanému manželovi Michalovi (23). Dojemný životný príbeh ženy, ktorá sa spolu s partnerom už v relácii Vila Rozborila (45) objavila aj v roku 2009, rozplakal i samotného moderátora.

Monika sa v Modrom z neba objavila už ako 17 ročné dievča. Vtedy jej brutálnym spôsobom zavraždili matku. V tom čase nemala peniaze na to, aby zaplatila poslednú rozlúčku s ňou. Preto sa jej rozhodol Vilo Rozboril spolu so štábom relácie Modré z neba pomôcť. Zafinancovali pohreb.

Pol roka nato sa objavila Monika na obrazovkách Markízy opäť. Tentokrát v oveľa príjemnejšej súvislosti. Rozhodla sa spečatiť svoju lásku s Michalom. Moderátor im išiel za svedka a Modré z neba aj v tomto prípade pomohlo finančnou injekciou. 

Odvtedy sa zdalo byť všetko v živote mladomanželskej dvojice ideálne. Narodil sa im krásny syn Marek. A keď už si Monika myslela, že zlé časy nadobro pominuli, prišla ďalšia rana osudu. Jej manželovi pred polrokom diagnostikovali rakovinu. Našli mu nádor na obličke. Po náročnej liečbe si už myslel, že je jeho stav stabilizovaný, no objavil sa nález na pečeni. A tak sa kolotoč chemoterapií spustil znova.

Keď Rozboril najnovšie navštívil mladú rodinku, bol veľmi prekvapený. Michal sa mu doslova strácal pred očami. Veľký kus chlapa o váhe 115 kíl schudol behom polroka na 50 kg. Michal sa ale aj napriek zdravotným problém nevzdáva. „Kvôli Monike a malému to musím vyhrať,“ poznamenal s odhodlaním v hlase.

Modré z neba chcelo aspoň trošku zmierniť bolesť mladej rodinky. Tvorcovia im preto zaplatili šesťdňový pobyt v Ríme, aby navštívili mesta, kde by boli bližšie k Bohu. „U Moniky je to až také karmické nešťastie. Ona sama plakala a vravela - Bože, ak máš za čo, tak trestaj mňa, nie všetkých dookola, všetkých, ktorých ľúbim. Čo som prekliata?- Mám pocit akoby aj u nej platilo, že Boh naloží len na tých, o ktorých vie, že to unesú. Na to, že má 20 rokov, je neskutočne silná,“ povedal nám na margo ťažkého životného osudu moderátor. Viac uvidíte dnes večer na Markíze.

Rodinka v čase, keď prežívala šťastné obdobie. Michal v súčasnosti bojuje so zákernou rakovinou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu