Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modré z neba začala moderovať bacuľatá blondína: Čo na to Rozboril?!

Rozboril má novú kolegyňu. Je ňou Natalia Simeonova. Zobraziť galériu (9)
Rozboril má novú kolegyňu. Je ňou Natalia Simeonova.

SOFIA - Už nie je sám! Vilo Rozboril (45) je neodmysliteľne spätý s jedinečným formátom Modré z neba. Najnovšie však už nie je jediným moderátorom, ktorý sa tomuto programu venuje. Bulharská televízia bTV sa totiž rozhodla vysielať svoju vlastnú verziu slovenskej šou o pomáhaní tým, ktorí to potrebujú. Na rozdiel od našej krajiny tam však sny plní žena.

Nepomáha len na Slovensku! Markizácka relácia Modré z neba sa rozšírila do sveta. Pred dvomi týždňami totiž už svoju vlastnú verziu tejto šou začali vysielať aj Bulhari. Záujem o formát prejavila partnerská televízia bTV. „Rokovali sme s nimi o tom a predala sa im licencia,” povedal nám Vilo Rozboril, ktorý je v prípade slovenského programu aj autorom námetu a scenára.

Balkánska krajina však spravila jednu zásadnú zmenu. Dá sa povedať, že majú Rozborila v sukni. Moderovanie totiž zverili žene. Natalia Simeonova má za sebou už dve odvysielané epizódy, no jej slovenský predchodca si jej výkon ešte nepozrel. „Výsledok som zatiaľ nevidel. Ale viem, že to moderuje veľmi populárna moderátorka,” povedal nám Vilo.

Samotná Natalia je s programom veľmi spokojná. „Keď som pred kamerou s tými ľuďmi, nemám pocit, že potrebujem mať pripravené otázky alebo nejaký komunikačný plán. Nechávam hovoriť svoje srdce,” prezradila blonďavá bacuľka v reportáži bulharskej televízie.

Natalia Simeonova je vyštudovaná žurnalistka a na obrazovky sa vrátila po dlhšej pauze. Zaujímavosťou je, že na programe Predai Natatak (Pay it forward) spolupracuje so svojím bývalým manželom Denisom Rizovom, s ktorým má dcéru Victoriu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu