Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skrúcaný a Noga po 8 rokoch: Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou!

Štefan Skrúcaný a Miro Noga plánujú spoločný návrat na obrazovky. Zobraziť galériu (8)
Štefan Skrúcaný a Miro Noga plánujú spoločný návrat na obrazovky.

BRATISLAVA - Veľký návrat?! Štefan Skrúcaný (52) a Miro Noga (53) sa pracovne rozišli pred ôsmimi rokmi. Druhý menovaný sa vtedy stiahol do úzadia a často nekomunikoval ani so starými kamarátmi. Pred pár dňami sa však táto dvojica stretla v divadle. Topky.sk pri tej príležitosti zistili, že zabávači si pripravujú pôdu na to, aby opäť mohli už čoskoro pôsobiť na televíznych obrazovkách.

Hoci dvojica zabávala svojou politickou satirou divákov dlhé roky, záujem o ich humor postupne upadal. Dôsledkom toho bolo, že sa stiahli z obrazoviek. Tento fakt niesol ťažšie Miro Noga. Uzavrel sa do seba, stránil sa starej partie a nereagoval na ich telefonáty. V súčasnosti však všetko nasvedčuje tomu, že toto obdobie je už za ním. Humorista začal byť čoraz viac pracovne činný. 

Aj nedávno sa predviedol na doskách divadla L+S v hre s názvom Hotovo. Schluss... Na jednom z prvých predstavení nechýbal ani Štefan Skrúcaný. „Šiel som tam z priateľstva. Chcel som ho vidieť a stráviť príjemný večer, čo sa nám aj podarilo. Bol som rád, že som ho po čase videl na javisku,” povedal nám partner Eriky Judínyovej.

Skrúcaný však netají, že s bývalým televíznym kolegom majú aj spoločné pracovné plány. Osem rokov dostávali otázky o návrate a ten už možno naberá konečne reálnejšie črty. „Uvažujeme o spolupráci, chcel by som Mira vrátiť pred televízne kamery,” prezradil nám Števo.

Herec a zabávač má totiž pocit, že práve ich štýl humoru teraz na slovenskej scéne chýba. Návrat by preto mal zmysel. Jeho cieľom je zároveň vrátiť do televízie zábavu na úrovni. „Nechceme prvoplánovo grgať, prdieť a kopať sa do zadku. Veľká skupina ľudí nemá v tejto dobe čo pozerať po večeroch a my by sme ich chceli vrátiť pred obrazovky,” predstavil svoj zámer.

Spolu s kolegom Nogom by už nerobili výlučne politickú satiru, ale reagovali by na celospoločenské problémy, riešili by veci, čo ovplyvňujú náš každodenný život. „Otázny je zatiaľ záujem televízií,” povedal nám Skrúcaný, ktorý však dúfa, že sa v niektorej zo slovenských staníc nájde priestor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu