Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Noga a Skrúcaný po vyše 20 rokoch: Majú nový KLIP, oprášili veľký letný HIT!

Miro Noga a štefan Skrúcaný po vyše 20 rokoch prespievali hit Tequila Jumbo. Zobraziť galériu (6)
Miro Noga a štefan Skrúcaný po vyše 20 rokoch prespievali hit Tequila Jumbo.

BRATISLAVA - Opäť spolu! Miro Noga a Štefan Skrúcaný boli dlhoročnou humoristickou dvojicou a naspievali spolu aj zopár pesničiek. Ich pracovné cesty sa rozišli pred 10 rokmi, no dnes už intenzívne pracujú na svojom návrate pred divákov. Prvou lastovičkou ohlasujúcou ich hudobno-zábavnú šou je prespievaný hit Tequila Jumbo 2015, ku ktorému vznikol aj nový klip.

Už je to desať rokov, odkedy Miro Noga a Štefan Skrúcaný ukončili svoju spoluprácu. Vytratili sa z televíznych obrazoviek a prvý menovaný sa stiahol do úzadia. Aktuálne ale ohlasujú návrat. 

Zabávači po vyše 20 rokoch prespievali svoj hit Tequila Jumbo, ktorý sa nachádzal na ich albume Bomba kšeft z roku 1993. Na novej verzii spolupracovali aj s kubánskym spevákom Lazarom a jeho kamarátmi. 

„S Lazarom sme sa spoznali asi pred piatimi rokmi a remake nášho hitu „Tequila Jumbo“ je prvým pokusom o pravidelnejšiu spoluprácu. Bol to veľký hit 90-tych rokov, no vtedy to bola len akási slovenská predstava Karibiku a latinsko-americkej muziky. Teraz to má ozajstnú karibskú atmosféru a formu skladby 21. storočia,“ prezradil Štefan Skrúcaný, ktorý dodal, že sa pri nahrávaní v štúdiu výborne bavili. 

K remaku Tequila Jumbo už vznikol aj videoklip. Skrúcaný navyše v súčasnosti už aktívne pracuje na ďalšej skladbe a zároveň s Mirom Nogom pripravujú svoj návrat pred divákov. „Koncom leta chceme nahrať úplne novú pesničku Pressburg boys, teda Prachy sú prachy. Nahrávať ju budeme so známym slovenským raperom. Okrem toho chceme s Mirkom pripraviť hudobno-zábavnú šou ako spomienku na našu dlhoročnú spoluprácu. A Tequila Jumbo ako ​typicky letná, veselá  pieseň plná energie a radosti zo života je ideálne hudobné predjedlo,“ uviedol herec. 

VIDEO: Miro Noga a Štefan Skrúcaný – Tequila Jumbo 2015

VIDEO: Tequila Jumbo 1993

Noga Skrúcaný Tequila Jumbo 1993

Viac o téme: Miro NogaŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu