Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahé prsia farmárky Haklovej: Erotické scény v sprche!

Monika Haklová nakrútila dráždivé zábery v sprche. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová nakrútila dráždivé zábery v sprche.

BRATISLAVA – Opäť ukázala prednosti! Monika Haklová (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Farma, si je vedomá atraktívnosti svojich kriviek. Nemá preto problém s ich decentným odhaľovaním. Blondínka sa najnovšie predviedla v Evinom rúchu v poriadne dráždivých scénach, ktoré vznikli v sprche. Zaujímavé je, že trojnásobnú mamičku sa podarilo vyzliecť finalistovi Hlasu Česko Slovenska Brunnovi Oravcovi.

Zahmlené sklo, kvapky vody a nahé telo! Monika Haklová má s odvážnymi scénami viacero skúseností. Už v minulosti sa mihla v eroticky ladenom filme spolu s viacerými známymi tvárami nášho šoubiznisu. Bývalá farmárka si nedávno nakrúcanie šteklivých scén znovu zopakovala.

Monika predviedla svoje krivky počas nakrúcania videoklipu ku skladbe od speváka Brunna Oravca, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v súťaži v Hlas Česko Slovenska. „Dostala som ponuku, aby som zahrala hlavnú postavu,“ povedala nám k tomu blondínka. „Stvárňujem v podstate Brunnovu manželku, ktorú on podvedie s dvoma ženskými a ja ich nachytám v posteli,“ ozrejmila nám obsah klipu Haklová.

Na záberoch z nakrúcania je vidno, že súčasťou videa sú aj pikantnejšie scény, ktoré sa odohrávajú v sprche. Ako nám ale Monika v súvislosti s nimi prezradila, prsia v plnej kráse neukáže. „Budú tam len také zahmlené zábery,“ poznamenala bývalá farmárka, ktorá však s nahotou veľký problém nemá.

Počas nakrúcania ale Haklovú potrápilo čosi iné. „Mala som problém zahrať, že som nahnevaná. Odkedy som sa vrátila z Farmy, tak sa zo mňa stal tak trošku ignorant. Mňa už asi nič nenahnevá. Aj môj partner ma chvíľami nespoznáva,“ reagovala so smiechom Monika. Spoluprácu s Oravcom si plavovláska veľmi pochvaľovala. „Je to zábavný človek, ktorý srší pozitívnou energiou. Takých ľudí mam rada,“ uzavrela.

Monika Haklová s nahotou nemá problém. Počas nakrúcania ukázala prsia.
Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová s nahotou nemá problém. Počas nakrúcania ukázala prsia.

Tip: Pozrite si Farmu v televízii Markíza. Presný čas vysielania nájdete u nás na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu