Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyliezajúce prsia v hlavnej úlohe: Zadaná Judínyová stále provokuje!

Erika Judínyová stále provokuje v odvážnom oblečení bez podprsenky. Zobraziť galériu (12)
Erika Judínyová stále provokuje v odvážnom oblečení bez podprsenky.

BRATISLAVA - Sexi kúskov nikdy nie je dosť! Erika Judínyová si opäť vyrazila do spoločnosti v poriadne odvážnom tope. Hoci z podobných outfitov jej už veľakrát vykukli prsia, moderátorka si z toho zjavne nič nerobí. Veď tento vršok si kúpila len nedávno na dovolenke v Toskánsku, ktorú trávila so svojím partnerom Štefanom Skrúcaným. Zdá sa teda, že ani on proti sexi oblečeniu nič nenamieta.

Stále odvážna! Erika Judínyová tvorí od mája pár s hercom Štefanom Skrúcaným. V žiadnom prípade to však neznamená, že by odvtedy chodila moderátorka pred cudzími očami zahalenejšia. Stále zostáva verná svojmu provokujúcemu imidžu.

Dokázala to aj pred pár dňami, kedy sa v spoločnosti objavila v ďalšom zo svojich odvážnych kúskov. Opäť išlo o model, ktorý z jej ženských zbraní zakrýval pri bočnom pohľade len málo. A to, že blondínka ani pod takéto oblečenie nenosí podprsenku, snáď ani netreba pripomínať.

Zdá sa však, že jej partnerovi to vôbec neprekáža. „Som oblečená výlučne v tom, čo som si doniesla z dovolenky v Toskánsku,” povedala nám totiž k svojmu outfitu moderátorka. To znamená, že sexi vršok si kúpila počas prázdninového pobytu, na ktorom Skrúcaný tiež nechýbal.

Tip: Pozrite si Eriku v Smotánke. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu