Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Judínyová zoženštela: Erika, kilá navyše ti prospeli!

Erika Judínyová zoženštela. Je za tým jej partner? Zobraziť galériu (13)
Erika Judínyová zoženštela. Je za tým jej partner? (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Zoženštela! Tvár Smotánky Erika Judínyová je vo vzťahu s hercom Štefanom Skrúcaným spokojná. Psychická pohoda sa odrazila aj na plavovláskinej váhe. Ako vidno, moderátorka pribrala pár kíl. Jej figúre to však prospelo. Markizáčka nám prezradila, čo hovorí na plnšie tvary jej partner.

Moderátorka relácie o prominentoch Erika Judínyová nikdy problémy so svojou postavou nemala. Vždy si držala líniu, ktorú jej mohla závidieť nejedna modelka. Ručička na váhe totiž nikdy nepresiahla päťdesiatku. Na nedávnej akcii sa však tvár Smotánky predviedla so ženskejšou postavou, ako sme u nej zvyknutí.

Samotná Judínyová priznáva, že v poslednej dobe pribrala. „Áno, je to pravda. Mám teraz také fajn obdobie,netají blondínka. „Ale sú to len nejaké dve kilá, mám to pod kontrolou,“ dodala vzápätí. Ako sme sa ďalej v súvislosti so zaoblenou líniou dozvedeli, jej partner Štefan Skrúcaný by prijal aj plnšie tvary. Jemu sa to páči, on by pristal aj na viac,“ smiala sa Judínyová, ktorá ale už kilá navyše nechce. „Teraz mám tesne pod päťdesiat kilogramov a som tak spokojná,“ uzavrela. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu