Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Skrúcaný prezradil, čo mu vadí na vzťahu s Judínyovou: Erika, pozor na to!

Štefan Skrúcaný prezradil, že mu na vzťahu s Erikou Judínyovou prekáža jej časová zaneprázdnenosť. Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný prezradil, že mu na vzťahu s Erikou Judínyovou prekáža jej časová zaneprázdnenosť.

BRATISLAVA – Herec Štefan Skrúcaný a moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová sa dali dokopy v máji tohto roka. Ich vzťahu predchádzalo dlhoročné kamarátstvo, ktoré časom prerástlo do lásky. Hoci je očividné, že zamilovaná dvojica si výborne rozumie, zabávač nám v rozhovore prezradil, čo mu na partnerskom zväzku prekáža.

Našli sa! Vzťah Štefana Skrúcaného a Eriky Judínyovej bol pre mnohých veľkým prekvapením. V čase, keď sa dali dokopy, si dokonca viacerí mysleli, že pôjde len o krátkodobý románik. Skutočnosť je však iná. Herec a markizáčka berú svoj vzťah pomerne vážne a netaja sa tým, že sú spolu šťastní.

Toto tvrdenie potvrdzujú napríklad aj Skrúcaného slová. „Prežívam obdobie pokoja, pohody, všeobecnej komunikácie s najbližším okolím a teším sa na dni, ktoré prídu. Na jeseň, na Vianoce, teším sa na každý ďalší deň,“ povedal nám Štefan v nedávnom rozhovore, keď sme sa ho na vzťah s Erikou spýtali.

Zaujímalo nás tiež, či na svojej priateľke po tých pár mesiacoch našiel nejaké vlastnosti, ktoré mu vadia. „Zatiaľ som nijaké nespozoroval. Možno jediné, čo je prekážkou, je jej veľká pracovná vyťaženosť,“ priznal zabávač, ktorý by chcel so svojou láskou precestovať Európu. Rád by ju vzal napríklad do romantického Paríža. Žiaľ, práve kvôli množstvu povinností nemôže. „Život je veľmi krátky a táto planéta je strašne krásna. Bola by škoda nevidieť niektoré miesta práve s ľuďmi, s ktorými vám je fajn,“ dodal Skrúcaný.

Jediný termín na spoločné výlety do cudziny, ktorý v prípade dvojice prichádza do úvahy, sú prázdniny. Štefan a Erika preto počas leta doháňali zameškané a spoločne strávili napríklad dovolenku v Toskánsku. Navštívili však aj niektoré mestá v rámci Slovenska.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Štefanom Skrúcaným.

Skrucany

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu