Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Belohorcová je stále kus: Ukázala nový imidž aj ružové nohavičky!

Dve podoby Zuzany Belohorocovej - starostlivá mamička (vľavo) vs. sexica (vpravo). Zobraziť galériu (9)
Dve podoby Zuzany Belohorocovej - starostlivá mamička (vľavo) vs. sexica (vpravo).

PRAHA – Spoznávate ju?! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (36) sa už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike a naplno sa venuje hlavne svojej rodine. Zrejme preto jej je v súčasnosti oveľa viac bližší imidž pohodovej mamičky, než výzor vyzývavej sexice, ktorý bol pre ňu v minulosti typický. Rodáčka zo Žiliny však stále má kopec šarmu na rozdávanie. Potvrdzujú to nové fotografie, na ktorých blondínka odhalila aj kúsok spodnej bielizne.

Stará dobrá Zuza! Pri slovách učiteľka sexu si väčšina Slovákov aj Čechov predstaví práve Zuzanu Belohorcovú. Môže za to fakt, že práve táto blondínka bola najvýraznejšou moderátorkou eroticky ladených relácií. S pribúdajúcimi rokmi sa však tomuto formátu prestala venovať a stala sa z nej starostlivá mamička.

Zuzanin spôsob života sa odrazil aj na jej celkovej vizáži – zmenila účes, upustila od výraznejšieho mejkapu a vyzývavých kúskov oblečenia bolo v jej šatníku o čosi menej. Najnovšie sa ale bývalá moderátorka k imidžu sexice na krátku chvíľu vrátila. Urobila tak kvôli záberom, ktoré nafotila pre istý kadernícky salón.

Pred objektív fotografa sa blondínka postavila v dráždivých minišatách čiernej farby. V hlbokom výstrihu vynikli blondínkine bujné vnady, krátka sukňa sa alepostarala o pikantnejšie odhalenie. Belohorcová si ju totiž neustrážila a ukázala nohavičky.

Ak by ste však očakávali, že bývalá učiteľka sexu preferuje dráždivú spodnú bielizeň, musíme vás sklamať. Zuzana totiž uprednostňuje skôr pohodlné kúsky. „Svojmu manželovi ale niekedy doprajem sexi prádielko, určite o to nie je ochudobnený,“ zverila sa portálu super.cz s úsmevom blondínka.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu