Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcová rovnako sexi ako za starých čias: 12-ročný rozdiel nenájdete!

Zuzana Hájek-Belohorcová sa môže v súčasnosti  pochváliť rovnako dokonalou postavou (foto dole) ako pred dvanástimi rokmi (foto hore). Zobraziť galériu (5)
Zuzana Hájek-Belohorcová sa môže v súčasnosti pochváliť rovnako dokonalou postavou (foto dole) ako pred dvanástimi rokmi (foto hore). (Zdroj: Archív Z.B.)

BAHAMY – Vyzerá skvelo! Bývalá moderátorka Zuzana Hájek-Belohorcová (37) sa za poslednú dekádu skoro vôbec nezmenila. Dôkazom môže byť aj porovnanie záberu z nedávnej dovolenky na Bahamách s fotkou spred 12 rokov, ktorá vznikla pre pánsky magazín. Napriek tomu, že sa za ten čas stala blondínka mamičkou a už dávno nemá 20, stále sa za svoju postavu v plavkách nemusí hanbiť.

Zuzana Hájek-Belohorcová sa do povedomia verejnosti dostala najmä ako moderátorka erotickej relácie Láskanie, za čo si vyslúžila prívlastok „učiteľka sexu“. Odvtedy však prešlo dlhých 12 rokov a za ten čas sa v živote blondínky veľa zmenilo. Odišla do susedných Čiech, kde sa zaľúbila a vydala za tamojšieho podnikateľa Vlastimila Hájeka. Porodila mu dcérku Salmu a už niekoľko mesiacov žije spolu s rodinou za veľkou mlákou.

A práve tam vznikla aktuálna fotka bývalej moderátorky. Mamička trojročného dievčatka na nej pózuje v úsporných bikinách na brehu mora. A treba uznať, že jej to naozaj pristane. Belohorcová sa za 12 rokov, kedy vznikol napríklad záber pre pánsky magazín Playboy v mokrej košieľke, vôbec nezmenila. Aj po pôrode je z nej sexi kosť. Veď posúďte sami!

Zuzana Hájek-Belohorcová má aj po pôrode postavičku ako lusk. Fotka vznikla počas dovolenky na slnečných Bahamách.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Hájek-Belohorcová má aj po pôrode postavičku ako lusk. Fotka vznikla počas dovolenky na slnečných Bahamách.  (Zdroj: Archív Z.B.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu