Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Belohorcová mení povolanie: Z učiteľky sexu... To neuhádnete!

Zuzana Belohorcová si v Amerike plánuje vybudovať serióznejšiu kariéru. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová si v Amerike plánuje vybudovať serióznejšiu kariéru.

MIAMI - Zišla z očí! Zuzana Belohorcová (37) sa preslávila najmä ako takzvaná učiteľka sexu v relácii Láskanie. Po odchode do Čiech sa uplatnila ako moderátorka na rôznych spoločenských akciách. Tomuto povolaniu sa však už príliš nevenuje. Môže za to hlavne odsťahovanie sa za veľkú mláku. Zistili sme, že v Amerike si blondínka plánuje vybudovať úplne inú kariéru.

Zuzana Belohorcová sa v našich končinách asi nikdy nezbaví nálepky učiteľka sexu. Aj po odchode do Čiech zakotvila v erotickej relácii. Neskôr moderovala rôzne spoločenské akcie. Túto prácu však už asi nadobro hodila za hlavu. „Život prináša nové výzvy a pre mňa je tu možnosť uchytiť sa v úplne inej oblasti,” poznamenala k svojmu vytrateniu sa zo šoubiznisových vôd.

S manželom Vlastimilom Hájkom totiž pred časom začala žiť na striedačku v Amerike a v Európe. Na posledný pobyt odišli v auguste a odvtedy sa čo-to aj zmenilo. „Manžel založil firmu na rekonštrukcie domov a bytov. A najnovšie sme kúpili nebytový priestor, kde asi o mesiac otvoríme realitku,” povedala nám s hrdosťou Zuzana.

S týmto biznisom sa zároveň spája aj jej čerstvá predstava o novom povolaní. „Časom si urobím kurz na realitnú maklérku a budem sa venovať predávaniu nehnuteľností,” prezradila Belohorcová. Zdá sa teda, že v Spojených štátoch nemieni len tak leňošiť a vyhrievať sa v úspechoch svojho muža. Každý deň navštevuje jazykovú školu a maklérsky kurz chce stihnúť v najbližších mesiacoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu