Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Belohorcová prekvapuje: Neobvyklé meno pre syna!

Manželia sa už pripravujú na príchod druhého potomka. Synčekovi vybrali netradičné meno. Zobraziť galériu (5)
Manželia sa už pripravujú na príchod druhého potomka. Synčekovi vybrali netradičné meno.

BRATISLAVA – Zuzana Belohorcová (37) už o pár mesiacov privedie na svet svoje druhé dieťatko. Spolu s manželom Vlastimilom Hájkom (37) preto intenzívne premýšľali, ako by synčeka pomenovali. Hoci spočiatku prichádzali do úvahy viaceré alternatívy, dvojica sa nakoniec rozhodla pre taliansko-argentínske meno.

Zuzana Belohorcová pred časom potvrdila, že spolu s manželom Vlastimilom Hájekom čakajú po dcérke Salme svojho druhého potomka. Podľa predpovedí lekárov sa rodinka môže tešiť na príchod chlapčeka. Ten by mal prísť na svet už o pár mesiacov.

Keďže chcú byť partneri na narodenie malého drobca stopercentne pripravení, vymyslené už majú aj meno. A opäť netradičné. „Rozhodli sme sa ho pomenovať Nevio,“ prezradila pre český internetový portál Super.cz blondínka. Výber tentokrát pripadol na Vlastimila, nakoľko meno pre malú Salmu vyberala Zuzana. Otecko to však nemal vôbec jednoduché. Rozhodoval sa medzi viacerými alternatívami. V hre bol aj Tonny či Anthony. Nakoniec však vyhralo meno taliansko-argentínskeho pôvodu.

„Inšpirovali sme sa u jednej našej kamarátky, ktorá má vnuka Nevia,“ vysvetlila bývalá moderátorka, ktorá sa už pripravuje na pôrod za veľkou mlákou. „Vďaka tomu, že žijeme skoro celoročne na Miami, rozhodli sme sa, že porodím tu v meste. Lekárov som si vybrala na odporúčania dvoch českých maminiek, ktoré tu žijú,“ povedala Belohorcová, ktorá zároveň dúfa, že jej syn v budúcnosti nebude vyčítať, že má americký pas.

O tom, že Zuzana Belohorcová vyzerá stále výborne sa môžete presvedčiť v ženskom magazíne FEMINITY.sk. Spolu s ďalšími dámami ukázala krivky v bikinách!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu