Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácka farmárka Nikola Komorová sa vydala: Netradičný obrad o 19-tej večer!

Z Nikoly Komorovej je pani Práznovská. Áno povedala svojmu priateľovi dnes v bratislavskom Modrom kostolíku. (Na fotke so svojim otcom) Zobraziť galériu (6)
Z Nikoly Komorovej je pani Práznovská. Áno povedala svojmu priateľovi dnes v bratislavskom Modrom kostolíku. (Na fotke so svojim otcom) (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je z nej vydatá pani! Nikola Komorová (22), známa predovšetkým z markizáckej Farmy, včera povedala áno svojmu priateľovi, s ktorým tvorí pár už niečo vyše roka. Jej zákonitým manželom sa stal brat Andi Práznovskej, ktorá dlhé roky zastupuje speváčku Tinu, či rapera Rytmusa. Obrad sa konal netradične o 19. hodine večer v bratislavskom Modrom kostolíku. Ako sa nám podarilo zistiť, pár sa tak rozhodol z rodinných dôvodov.

Nikola Komorová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka svojmu účinkovaniu v druhej sérii markizáckej reality šou Farma. Hoci na statku pobudla len krátke 4 týždne, za ten čas sa jej podarilo narobiť poriadny rozruch. Projekt však nakoniec opustila kvôli zdravotným problémom a odvtedy akoby sa pod tmavovláskou zem zľahla. V spoločnosti sa neobjavuje, ani jej ambícia stať sa fotomodelkou celkom nevyšla. No v súkromí sa jej evidentne darí. 

Bývalá farmárka sa totiž včera vydala. Jej vyvoleným sa stal brat Andi Práznovskej, manažérky speváčky Tiny, či rapera Rytmusa, s ktorým sexi Bratislavčanka tvorí pár už niečo vyše roka. Svoje áno si dvojica povedala v bratislavskom Modrom kostolíku. Zaujímavosťou však je, že obrad sa konal netradične neskoro - o 19. hodine večer. „Mladomanželia si takýto neskorý termín vybrali z rodinných dôvodov,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

Nevesta mala oblečené dlhé snehobiele šaty, ktoré dopĺňal závoj a biela kožušinová pelerína. V ruke držala kyticu z výrazne ružových ruží a na perách jej nechýbal úsmev. Svoj veľký deň si čerstvá pani Práznovská evidentne užívala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu