Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dve tváre herečky Farkašovej: Zvodná sexica a ušmudlaná puťka!

Kristína Farkašová à la herečka z Hollywoodu, na menších snímkach zasa ako životom skúšaná domáca puťka. Zobraziť galériu (15)
Kristína Farkašová à la herečka z Hollywoodu, na menších snímkach zasa ako životom skúšaná domáca puťka.

BRATISLAVA - Ktorá poloha jej viac sedí?! Kristína Farkašová (30) v posledných dňoch zverejnila na sociálnej sieti poriadne protikladné fotografie svojej osoby. Jedna séria záberov ju zobrazuje ako dokonalé stelesnenie krásnej herečky, druhá napríklad ako ušmudlanú ženu s problémami s alkoholom.

Ukázala sa v rôznych podobách! Kristína Farkašová najnovšie zaujala fotografiami, ktoré nazvala slovom „herečkoidné”. Ryšavka na nich pôsobí zmyselne a doslova hollywoodsky. „Pózovala som asi pred pol rokom k rozhovoru, ktorý sa nakoniec neuskutočnil. Zostala mi aspoň táto vizuálna pamiatka. Je dobrý pocit mať takéto pekné zábery,” povedala nám.

Pri samotnom fotení ale nebola herečka úplne vo svojej koži. „Mala som kŕče, v niektorých prípadoch totiž išlo o gymnastické polohy, čisto modelkovské. Ale atmosféra bola výborná a bola som veľmi spokojná so stylistkou aj celým tímom,” prezradila nám Farkašová.

Ako sme sa dozvedeli, oveľa prirodzenejšie bolo pre ňu pózovanie pred objektívom jej v podstate dvorného fotografa Martina. Spolu s ním sa totiž rozhodla popustiť uzdu fantázii a vytvoriť dosť nezvyčajné snímky. Na niektorých z nich pôsobí herečka totálne neupravene.

„Pred ním sa cítim úplne najlepšie. Bolo to také srandovné fotenie, lebo som mala už plné zuby kŕčovitých póz,” vysvetlila nám Kristína vznik bláznivých záberov. Je teda jasné, že uvoľnenejšia bola ryšavka práve v tomto druhom prípade.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu