Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo herečky Farkašovej: Žiadna dračica, ale šedá myš!

Kristína Farkašová nie je taká dračica, ako sa zdá. Zobraziť galériu (9)
Kristína Farkašová nie je taká dračica, ako sa zdá.

BRATISLAVA – Maskuje sa! Známa herečka a moderátorka Kristína Farkašová (29) je i vďaka svojej farbe vlasov považovaná za zmyselnú ženu. Aj na televíznych obrazovkách sa už viackrát vyskytla v úlohe zvodkyne. No hoci ju mnohí poznajú ako ryšavku, v skutočnosti to tak nie je! Sexicu „vyrobila” z nevýraznej myšky.

Dcéra známeho herca Borisa Farkaša je vnímaná ako ryšavé sexi tornádo. Vždy je totiž plná energie a niektorí muži sa jej zrejme do očí veľmi nepozerajú. No k plnohodnotnej dračici si pomohla menším trikom. „Nie som prirodzene ryšavá. Farbím sa istou vlasovou kozmetikou. Matne si spomínam spred pätnástich rokov, kedy som svoje vlasy naposledy videla, že boli také popolavé, myšacie, skoro žiadne,priznala nám Kristína.

Ku kráse si, samozrejme, pomáha aj líčením. To zvláda aj bez profesionálnych rúk, no občas nedopadne všetko tak, ako má. Na nedávnej akcii sa herečke prihodila menšia nehoda, ktorú však zobrala s úsmevom. Nosím so sebou pre istotu aj púder, lebo sa niekedy lesknem. Lenže ten sa mi práve rozsypal. Takže, keď sa chcem napúdrovať, tak len siahnem do kabelky a som pri ňom. Je to veľmi praktické. Myslím si, že dámy by si ho mali vysypať do kabelky. Tak sa k nemu dostanú čo najrýchlejšie,“ opísala nám šarmantne svoj najnovší „vynález”.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu