Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Emotívna spoveď herečky Farkašovej: Popísala najťažšie chvíle života!

Kristína Farkašová pred rokom prežívala najťažšie chvíle života. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová pred rokom prežívala najťažšie chvíle života.

BRATISLAVA - Obrovský strach! Kristína Farkašová (31) má doma dve dcérky, ktoré práve dnes oslavujú svoj prvý rok. Ich príchod na svet bol však naozaj komplikovaný. Herečka si pri príležitosti ich narodenín zaspomínala na tieto chvíle a prvý raz otvorene prezradila, ako to prebiehalo a čo v napätom období prežívala.

Začiatkom roka 2013 sa na verejnosť dostala informácia, že Kristína Farkašová je tehotná. S priateľom Jurajom Hajdinom sa pripravovali rovno na príchod dvojičiek. Termín pôrodu bol stanovený na 21. júla. No už 4. júna sa lekárovi čosi nepozdávalo. 

„Matilda je príliš maličká a už dlho vôbec nerastie, zrejme jej Ela cucká živiny. Transfúzny syndróm. Hrozí jej... nikto nevie,” opísala teraz tieto chvíle Kristína na svojom blogu, kde vtipnou formou komentuje strasti aj radosti materstva. Po kontrole strávila tri dni v nemocnici tým, že dostávala hormóny potrebné na to, aby sa jej deťom dostatočne vyvinuli pľúca. „Sedela som na posteli a plakala. Stále Ele a Matilde sledovali srdiečka... a dosť často sa stávalo, že Matildu nevedeli ani na niekoľký pokus zachytiť,” prezradila o období plnom strachu. 

Dievčatá sa narodili 7. júna 2013. „Naše deti mali dva tímy lekárov, ktorí sa ich hneď chopili a kontrolovali a zachraňovali,” napísala po roku Farkašová. „Niekto má prvé fotky svojho dieťaťa v kompozícii s matkou a holým prsníkom. My máme prvé fotky našich detí zaodetých v celofáne a s rôznymi hadičkami kade tade,” dodala herečka. 

Približne týždeň po pôrode si mohla šťastná mamička konečne k hrudi privinúť oboch svojich potomkov naraz  a prežila naozaj šťastné okamihy. „Keď sa Ela a Matilda stretli na mojej hrudi, viete, čo sa stalo? Ela objala Matildu!” zverila sa svojim fanúšikom umelkyňa. Deti herečky a jojkárskeho redaktora medzitým podrástli a zvedavo objavujú svet rovnako ako ich rovesníci. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu