Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka Farkašová ohúrila Čechov: Najodvážnejší outfit večera!

Kristína Farkašová prekvapila extrémne krátkou sukňou, ktorá zvýrazňovala jej nohy. Zobraziť galériu (10)
Kristína Farkašová prekvapila extrémne krátkou sukňou, ktorá zvýrazňovala jej nohy.

PRAHA – Provokovala! Slovenská herečka Kristína Farkašová (29) patrí k uznávaným tváram kinematografie aj u našich západných susedov. Nie náhodou sa preto objavila cez víkend na nominačnom podujatí filmových cien Český lev. Na prestížnu akciu si obliekla outfit, ktorým pútala pohľady všetkých návštevníkov. Štíhle nohy totiž vystavovala na obdiv v kratučkých šatách.

Odvaha jej nechýba! Hoci sa to počas víkendového galavečera v pražskej Lucerne kráskami len tak hemžilo, Slovenka Kristína Farkašová sa medzi nimi nestratila. Vďaka minuloročnej nominácii v snímke Pouta sa spolu s kolegom Ondřejom Malým dokonca ocitla na pódiu. Ženským pôvabom a humorom tak vylepšovala náladu pozvaným hosťom.

V centre pozornosti sa známa ryšavka ocitla najmä v okamihu, keď s Ondřejom predvádzali úsmevnú scénku. Na prvý pohľad to síce vyzeralo tak, že dvojica spolu laškuje, v skutočnosti však len herečka chcela priblížiť, prečo českí filmári tak radi obsadzujú práve slovenské krásky. Nielen prítomným pánom pritom neušiel Farkašovej provokatívny outfit. V bodkovaných pančuškách a nariasenej krátkej sukni dokonale vynikli jej dlhé nohy. V porovnaní so známymi dámami z Čiech, ktoré mali zväčša dlhé róby, teda značne vynikala.

Kristína však nemá pocit, že by svojím sexi stylingom bola na spoločenskej akcii nejakou výnimkou. „Boli tam jednoznačne odvážnejšie outfity. Sukňa zaujala najmä dámy, ktoré sa pýtali na jej pôvod,“ prezradila nám. Z českých krások našej herečke však konkurovala asi jedine režisérka Ivanna Benešová. . 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu