Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Farkašová a jojkársky moderátor v očakávaní: Jedno tehotenstvo, dve prekvapenia!

Juraj Hajdin a Kristína Farkašová sa stanú čoskoro rodičmi. Zobraziť galériu (10)
Juraj Hajdin a Kristína Farkašová sa stanú čoskoro rodičmi. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Veľká radosť! Neprehliadnuteľná ryšavka Kristína Farkašová (30) sa pred kamarátmi už nejakú dobu pýši tehotenským bruškom. Pred verejnosťou herečka svoje súkromné šťastie chránila, no dnes na sociálnej sieti prezradila, že očakáva prírastok. Podľa našich zistení budú ale bábätká hneď dve. Šťastným otcom je redaktor televízie Joj Juraj Hajdin (36), s ktorým sa dala do kopy začiatkom roku 2011.

Herečka Kristína Farkašová je v radostnom očakávaní. Ako topky.sk zistili, červenovláska je tehotná už dlhšie, o svoje šťastie sa však doteraz delila len so svojimi najbližšími. Až keď zistila, že sa o tom v kuloároch šoubiznisu nahlas hovorí, zverejnila potvrdzujúci status na sociálnej sieti. 

Hoci Kristíne už narástlo aj bruško, vďaka šikovným kostymérkam to na moderátorke Legiend popu nebolo vidieť ani počas priameho prenosu. A to podľa našich informácií s partnerom Jurajom Hajdinom budú mať bábätká rovno dve. Všetky detaily si však Farkašová necháva pre seba. „Toto nie je verejná vec, je to dosť citlivé,” povedala nám k svojmu požehnanému stavu. Nastávajúcim rodičom blahoželáme! 

FOTO spred pár dní: O Kristíninom tehotenstve svedčí najmä ešte plnší dekolt, než mala doteraz.
Zobraziť galériu (10)
FOTO spred pár dní: O Kristíninom tehotenstve svedčí najmä ešte plnší dekolt, než mala doteraz.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu