Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najkrajšia Slovenka v bikinách: Vyzerá ako papagáj, ale je strašne sexi!

Kristína Krajčírová púta pozornosť nielen farebnosťou bikín, ale aj svojimi krivkami. Zobraziť galériu (8)
Kristína Krajčírová púta pozornosť nielen farebnosťou bikín, ale aj svojimi krivkami.

ČÍNA – Určite ju neprehliadnu! Úradujúca Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (20) nás v týchto dňoch reprezentuje na svetovej súťaži krásy, ktorá sa koná v Číne. Aby vynikol šarm finalistiek, bikiny sú povinnou výbavou ich garderóby. Naša krajanka je medzi svojimi rivalkami výnimočná nielen pestrofarebnosťou svojich plaviek, ale aj božskými krivkami, ktoré v nich predvádza.

Ako sme vás už na topkách informovali, Kristína Krajčírová si svoju účasť na svetovej súťaži Miss World naplno užíva. Svoj podiel má na tom aj fakt, že za spolubývajúcu dostala kráľovnú krásy od našich západných susedov – Češku Lindu Bartošovú. Obe dievčatá si exotiku vychutnávajú a na pamiatku si robia množstvo fotografií.

Jeden zo záberov, na ktorom naša kráska pózuje vo farebných bikinách, vznikol počas príprav dokrútok.  „Zvečnila ma Linda. Bolo to také spontánne rozhodnutie počas prestávok. Je s ňou sranda a takto sme sa vybláznili,“ povedala k tomu Kristína. Tá rozhodne každého zaujme svojou výškou a sexi krivkami.

Obe krásky sú navyše atrakciou na každom kroku. „Stále si nás fotia. Najmä, keď ideme na nejakú väčšiu akciu, kde je okolo veľmi veľa ľudí. Všetci miestni sú ale veľmi milí a pozorní,“ prezradila jedna z našich najkrajších Sloveniek.

Za Krajčírovou by už čoskoro mala odcestovať aj ďalšia kráska - bývalá misska Magdaléna Šebestová. Tá sa totiž najnovšie stala riaditeľkou súťaže Miss Slovensko, a tak pôjde svoju zverenkyňu na svetové finále určite podporiť. „Ponuku pokračovať v projekte ako riaditeľka súťaže som prijala s radosťou a bez najmenšieho zaváhania. Pracuje na ňom skvelý tím ľudí, ku ktorým mám dôveru,“ uviedla na adresu svojej funkcie Šebestová, ktorá v roku 2010 získala titul Miss desaťročia.

Šebestová vo funkcii riaditeľky súťaže Miss Slovensko vystriedala Luciu Hablovičovú, ktorá viedla projekt do roku 2010 a v roku 2011 bola jeho supervízorkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu