Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Misska Krajčírová končí, Šebestová zháňa náhradu!

Magdaléna Šebestová (vľavo) a Kristína Krajčírová budú hľadať nové kráľovné krásy. Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová (vľavo) a Kristína Krajčírová budú hľadať nové kráľovné krásy.

BRATISLAVA - Riaditeľka prestížnej slovenskej súťaže krásy Magdaléna Šebestová a ostatná víťazka Kristína Krajčírová odštartovali kampaň Miss Slovensko 2013. Éra aktuálnej kráľovnej sa už totiž čoskoro končí a blondínka bude musieť predať svoje žezlo inej slečne. Adeptky na zisk titulu majú šancu na dosah. Séria výberových kôl, počas ktorých sa rozhodne o semifinalistkách osemnásteho ročníka Miss Slovensko, sa začne v pondelok 14. januára 2013.

Úlohou kastingovej poroty bude vybrať niekoľko desiatok dievčat, z ktorých vzíde na neverejnom bratislavskom semifinále dvanásť finalistiek. Zmenou oproti predchádzajúcemu roku je rozšírenie spôsobu prihlasovania sa do súťaže. Dievčatá môžu prísť priamo na kasting alebo od 5. decembra do 7. januára 2013 vyplniť formulár na webovej stránke agentúry. Niektoré z nich dostanú možnosť postúpiť priamo do semifinále.

Všetky záujemkyne musia spĺňať podmienky účasti - musia byť slobodné, bezdetné, musia mať slovenskú štátnu príslušnosť, výšku nad 170 cm a byť vo veku od 18 do 24 rokov. Neverejné semifinále sa uskutoční 20. januára v Bratislave. Víťazku čaká postup na svetovú súťaž Miss World, ročná honorovaná zmluva, osobný automobil, exkluzívna dovolenka a ďalšie ceny.

Termíny kastingov Miss Slovensko 2013: 
14.1.2013 - Košice
15.1.2013 - Banská Bystrica
16.1.2013 - Žilina
17.1.2013 - Bratislava

VIDEO: Takto vznikali zábery Magdalény Šebestovej a Kristíny Krajčírovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu