Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšej Slovenke vybehol zadok: Ľudia híííkali!

Kristíne Krajčírovej spod priesvitnej látky vybehol zadok. Zobraziť galériu (44)
Kristíne Krajčírovej spod priesvitnej látky vybehol zadok.

BRATISLAVA – Ukázala viac, než chcela! V piatok večer sa konali posledné prehliadky v rámci cyklu Bratislavských módnych dní. O najväčší rozruch sa postarala úradujúca kráľovná krásy Kristína Krajčírová (20). Miss Slovensko 2012 sa totiž po móle prešla v róbe, spod ktorej jej vykukol zadok. A ten mal podľa všetkého pred očami verejnosti zostať skrytý.

Príliš sexi! Kristína Krajčírová sa v úlohe modelky cíti ako doma. Potvrdila to aj koncom tohto týždňa, keď sa v rámci Bratislavských módnych dní viackrát prešla po prehliadkovom móle. Hoci prezentovala viacero modelov, v piatok predviedla ten najvyzývavejší. Pod priesvitnou látkou totiž ukázala zadoček.

Či išlo o zámer tvorcu, alebo menšiu nehodu, nevedno. Ostatné modely z tejto kolekcie, ktoré predvádzali iné manekýnky, však mali pod priesvitnou látkou ešte podšívku. A tak intímne partie väčšiny z nich zostali skryté. Nečudo, že keď sa objavila na móle Kristína, zostali ľudia sediaci v hľadisku poriadne prekvapení a svoj údiv dali aj najavo.

Provokatívnych modelov však bolo na prehliadke oveľa viac. Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková sršala sexepílom vďaka podväzkom, Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová sa predviedla v čipkovanej róbe, spod ktorej jej bolo vidno prsia. V istom momente dokonca podobne ako Krajčírová ukázala aj svoj zadoček.  

Viac záberov z módnej šou nájdete v našej GALÉRII.

Anjlesko-démonická kolekcia Jany Pištejovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu