Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna Slovenka Krajčírová na Miss World: Pozrite, ako si užíva exotiku!

Kristína Krajčírová (vľavo) si rozumie s českou reprezentantkou Lindou Bartošovou. Dievčatá sú spolu ubytované na izbe. Zobraziť galériu (8)
Kristína Krajčírová (vľavo) si rozumie s českou reprezentantkou Lindou Bartošovou. Dievčatá sú spolu ubytované na izbe. (Zdroj: Foto: Forza)

BRATISLAVA – Vychutnáva si to! Úradujúca kráľovná krásy Kristína Krajčírová (20) nás momentálne reprezentuje na svetovej súťaži. Miss Slovensko 2012 odletela do ďalekej Číny len pred týždňom, no krajinu si nevie vynachváliť. Exotiku si užíva plnými dúškami. Rovnako nadšená je aj zo svojej spolubývajúcej Lindy Bartošovej (18). Tá je vyslankyňou Českej republiky.

Po tom, čo v apríli tohto roku vyhrala Kristína Krajčírová titul Miss Slovensko, pokračuje v súboji pôvabu na medzinárodnej úrovni. Minulý týždeň odletela do mesta Odros, ktoré je čínskou provinciou Vnútorného Mongolska. V tejto exotickej destinácii sa bude konať veľkolepé finále súťaže krásy. 

Ako sme sa od plavovlásky dozvedeli, nefascinuje ju len miestna kultúra, ale aj tamojší ľudia. „Sú veľmi ústretoví, venujú nám množstvo pozornosti,“  prezradila nám Kristína, ktorá si pobyt na 62. ročníku súťaže krásy užíva. Teší sa aj z toho, že má za spolubývajúcu kolegyňu spoza rieky Morava. „Neviem si ju vynachváliť. Je nám spolu fajn, navzájom sa podporujeme,“ povedala o Miss Českej republiky Linde Bartošovej.

Obidve dievčatá zatiaľ žnú v zahraničí úspechy. Bartošovej sa vďaka nadaniu na spev podarilo prebojovať do užšieho výberu v talentovej disciplíne, Krajčírová zasa bodovala v kategórii zameranej na modeling. V nej odborníci vyberajú slečny s najväčším modelingovým potenciálom. Držíme palce, dievčatá!

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová si užíva exotiku na súťaži krásy. Blondínka stihla navštíviť už aj miestne múzeum mongolského dobyvateľa Džingischána.
Zobraziť galériu (8)
Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová si užíva exotiku na súťaži krásy. Blondínka stihla navštíviť už aj miestne múzeum mongolského dobyvateľa Džingischána.  (Zdroj: Foto: Forza)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu