Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najkrajšia Slovenka o Miss World: Snažila som sa...

Slovensko reprezentovala na Miss World Kristína Krajčírová. Zobraziť galériu (7)
Slovensko reprezentovala na Miss World Kristína Krajčírová.

ORDOS - Nezvíťazila! Včera sa v Číne konal 62. ročník súťaže Miss World. Korunku pre najkrajšiu ženu sveta nakoniec získala domáca Yu Wen Xia (23). Slovenka Kristína Krajčírová (20) sa bohužiaľ príliš nezviditeľnila. Jediným jej úspechom bolo, keď sa spomedzi 116 krások umiestnila v prvej päťdesiatke dievčat najvhodnejších pre modeling. Topky.sk krátko po finále zisťovali blondínkine pocity.

Kristína Krajčírová nás v sobotu reprezentovala na finále Miss World. Krátko pred začiatkom súťažného večera ešte komunikovala so svojimi fanúšikmi na facebooku. „Už sa neviem dočkať. Chcela by som sa vám všetkým poďakovať za podporu. Dodávali ste mi veľa energie počas pobytu v Ordose a veľmi si to vážim. A tiež by som chcela zaželať všetkým finalistkám veľa šťastia a snáď vyhrá tá naj,” napísala blondínka.

Z večera nakoniec vyšla víťazne Číňanka Yu Wen Xia, Slovenka sa neprebojovala ani do top tridsiatky. Zo súťaže si tak odniesla len umiestnenie v prvej päťdesiatke najkrajších modeliek spomedzi 116 účastníčok.

Topky.sk zisťovali blondínkine pocity krátko po korunovaní víťazky. „Je to veľmi milé dievča, mala som s ňou dobrý vzťah. Vždy, keď sme sa stretli, tak ma objala a taká bola ku každému,” napísala nám Kristína, ktorá Číňanke víťazstvo evidentne dopraje. A vyjadrila sa aj k svojej reprezentácii našej krajiny. „Celá súťaž Miss World bola zaujímavou skúsenosťou v živote a ja som sa snažila čo najlepšie zastupovať Slovensko,” uzavrela svoje účinkovanie v Číne Krajčírová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu