Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Divoký žúr v Tatrách: Najkrajšej Slovenke vyliezali prsia a vykukli nohavičky!

Kristína Krajčírová si na párty neustrážila sukňu a ukázala nohavičky. Pozornosť pútala aj odvážnym výstrihom, z ktorého jej vyliezali prsia. Zobraziť galériu (24)
Kristína Krajčírová si na párty neustrážila sukňu a ukázala nohavičky. Pozornosť pútala aj odvážnym výstrihom, z ktorého jej vyliezali prsia.

BRATISLAVA – Ovládla tanečný parket! Počas uplynulého víkendu sa v lyžiarskom stredisku Jasná zahájila zimná sezóna. Jej otvorenie sprevádzala aj bujará párty v miestnom klube, kde sa zišlo viacero známych tvárí. Azda najviac si zábavu užila úradujúca kráľovná krásy Kristína Krajčírová (20), ktorá sa predviedla vo vyzývavom outfite. Nečudo, že vo víre tanca ukázala všetky svoje pôvaby.

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová sa môže pochváliť dlhými štíhlymi nohami, aké by chcela mať nejedna žena. Úradujúca kráľovná krásy si je tejto prednosti dobre vedomá. Svedčí o tom aj fakt, že na otvorenie zimnej sezóny v Tatrách prišla nahodená v minišatách, hoci bola vonku poriadna zima. Čo tam ale po chlade, hlavne, že jej dolné končatiny dokonale vynikli.

Zvodná blondínka však toho ukázala viac, než chcela. Počas tanca si musela dávať pozor na vrchný diel oblečenia, pretože pri krkolomných kreáciách toho ukazovala viac, než chcela. Napríklad podprsenku. Táto časť spodnej bielizne však nebola jediná, ktorú počas večera odhalila. Ako vidno na našich záberoch, aj nohavičky zladila k bielej farbe push-upky.

Úradujúca kráľovná krásy však nebola jediná zo známych dám, čo vo vyzývavom outfite predviedla viac, ako plánovala. Ďalšie podobné odhalenie nájdete aj v GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu