Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Podzámskej dcérka vystrájala: Ruka v ústach, sukňa hore!

Podzámskej dcéra Radka je živé dieťa. Zobraziť galériu (9)
Podzámskej dcéra Radka je živé dieťa.

BRATISLAVA – Šantila na slniečku! Príjemné teplé počasie vylákalo von aj herečku Elenu Podzámsku (40). Tá si išla vychutnať letnú atmosféru na nábrežie Dunaja spolu s dcérkou Radkou a tiež s kamarátkou. Ako vidno, rozkošné dievčatko si maminu prítomnosť spojenú s prechádzkou náležite užívalo.

Dámska jazda! Elena Podzámska je pracovne vyťažená a tak si chvíľky oddychu naplno vychutnáva. Voľný čas nevenuje len partnerovi Matejovi Chrenovi, ale aj svojej ratolesti Radke. Práve s ňou sme pred pár dňami pristihli herečku na jednej z bratislavských terás.  

Dievčatko si síce maminu prítomnosť užívalo, horúce počasie sa jej ale príliš nepáčilo. V istej chvíľke sa napríklad ochladzovala zdvíhaním sukne či sladkou zmrzlinou. Mamina Podzámska však musela byť v pozore, aby sa dcérka správala slušne. Dokonca ju vo chvíli, keď mala prsty v ústach, mierne pokarhala.

Ako nám herečka v minulosti prezradila, starostlivosť o Radku nie je jednoduchá. „Je veľmi živé dieťatko, až extrémne. Snažíme sa ju krotiť a mierniť,“ poznamenala k úlohe matky Podzámska. Pri pohľade na brunetku, ako hladká svoju dcérku po vlasoch, však niet pochýb, že je pre ňu tým najdôležitejším človekom na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu