Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podzámska vymenila partnera: Elena, veď toto nie je Matej!

Elena Podzámska namiesto Mateja Chrena zvierala ruku českého sexsymbolu. Zobraziť galériu (18)
Elena Podzámska namiesto Mateja Chrena zvierala ruku českého sexsymbolu.

BRATISLAVA – Vymenila partnera! Na víkendovej premiére komédie s názvom Svätá štvorka, sa v úlohe moderátorky predviedla Elena Podzámska (40). Tá sa zrejme nechala uniesť atmosférou pikantného filmu a namiesto svojho partnera Mateja Chrena (29) tuho stískala ruku českého sexidolu Jiřího Langmajera (46). Topky.sk zisťovali, čo títo dvaja herci medzi sebou majú.

Víkendová premiéra pikantnej komédie s názvom Svätá štvorka, ktorá sa konala na Magio pláži, prilákala množstvo divákov. Tí si mohli vychutnať aj prítomnosť hlavných predstaviteľov na čele s českým hercom Jiřím Langmajerom. A práve ten sa postaral o menší rozruch.

Pri príchode sa totiž držal za ruku s moderátorkou večera Elenou Podzámskou. Tá mala pritom na akcii prítomného aj priateľa Mateja Chrena. Vyzeralo to teda takmer tak, akoby sa inšpirovala premietaným filmom, ktorý rieši aj tému výmeny partnerov pri sexuálnych hrátkach.

Topky.sk preto zisťovali, aký bol dôvod toho, že herci pred divákov predstúpili ako taký zamilovaný párik. „Za ruku ma vzal zo srandy, lebo chcel ísť so mnou moderovať,“ uviedla situáciu na pravú mieru Podzámska, ktorá sa s Langmajerom pred dvomi rokmi tiež stretla pred filmovými kamerami.

A keďže je sympatický Čech doma označovaný ako sexsymbol, boli sme zvedaví, ako ho vidí Elena. „Vnímam ho ako vynikajúceho herca so svojským zmyslom pre humor,“ odpovedala nám tmavovláska, ktorá ale evidentne zmenu na poste svojho životného partnera neplánuje.

 

O premiére

Komédia so sexuálnou tematikou prilákala na bratislavskú pláž množstvo návštevníkov. Po zaplnení miest na sedenie sa mnohí usalašili na zemi, niektorí dokonca celú komédiu prestáli. Prítomní boli aj predstavitelia hlavných hrdinov: Jiří Langmajer, Marika Procházková, Hynek Čermák a Viktória Čermáková. Film zaujal aj Elenu Podzámsku. „Páčil sa mi, bol vtipný a pikantný,“ uviedla známa seriálová tvár.

Elena Podzámska a Jiří Langmajer sa pred štartom premiéry držali za ruky.
Zobraziť galériu (18)
Elena Podzámska a Jiří Langmajer sa pred štartom premiéry držali za ruky.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu