Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z Podzámskej a Chrena manželia: Svadobné foto z Paríža!

Matej Chren a Elena Podzámska nafotili sériu svadobných fotografií v romantickom Paríži. Zobraziť galériu (13)
Matej Chren a Elena Podzámska nafotili sériu svadobných fotografií v romantickom Paríži.

PARÍŽ – Povedali si „áno“?! Elena Podzámska (40) a Matej Chren (29) tvoria pár už viac ako dva roky. Zamilovaná dvojica sa nikdy netajila tým, že svoj vzťah berie veľmi vážne a plánuje spoločnú budúcnosť. Ako vidno, herečka a tanečník sú každým dňom k oficiálnemu spečateniu svojho zväzku o krok bližšie. Takto si vyskúšali svoj deň D na nečisto v romantickom Paríži, kde nafotili propagačné svadobné zábery.

Elena Podzámska a Matej Chren už viackrát dali najavo, že sa v ich prípade nejedná o žiadne chvíľkové pobláznenie. Len necelý rok po tom, čo sa zaľúbenci dali dokopy, otvorene hovorili o svadobných plánoch. Zrejme sa inšpirovali tým, keď si na jednej módnej prehliadke vyskúšali úlohu mladomanželov.

Najnovšie je dvojica o ďalšiu skúsenosť bohatšia. Len nedávno sa totiž Elena a Matej vrátili z Paríža, kde sa podieľali na tvorbe svadobných záberov. „Fotili sme to pre návrhárku Michaelu Bubeliny a pracovalo sa perfektne. Boli sme tam dobrá partia, mali sme to spojené s menším výletom,“ povedal nám na margo vzniku fotografií tanečník.

Keďže to Podzámskej a Chrenovi vo svadobnom svedčalo, zaujímalo nás, ako to vlastne s ich dňom D vyzerá. „Stále hovoríme to isté. Určite by sme sa chceli vziať, ale presný termín ešte nemáme,“  poznamenal Matej. Ten sa tiež netajil tým, že už dlhšiu dobu sa chystá požiadať Elenu o ruku. „Neviem vám však povedať, v akom časovom horizonte sa to stane. S Elenou si však viem predstaviť svoj život do budúcna,“ uzavrel tému Chren. 

Pod Eifelovkou vznikla aj takáto sexi svadobná fotografia. Elena Podzámska má štíhlu postavu, ktorou sa môže pochváliť.
Zobraziť galériu (13)
Pod Eifelovkou vznikla aj takáto sexi svadobná fotografia. Elena Podzámska má štíhlu postavu, ktorou sa môže pochváliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu