Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Podzámska si takto vykŕmila Chrena: Bucľaté líčka a pupkaté brucho!

Matej Chren od čias Let´s Dance (vľavo) pribral zhruba 8 kg. Jeho tvár pôsobí bucľatejšie, narástlo mu aj brucho. Zobraziť galériu (16)
Matej Chren od čias Let´s Dance (vľavo) pribral zhruba 8 kg. Jeho tvár pôsobí bucľatejšie, narástlo mu aj brucho.

BRATISLAVA – Chutí mu! Všetko nasvedčuje tomu, že Matejovi Chrenovi (29) vzťah s Elenou Podzámskou (40) prospieva. Dvojicu sme v utorok stretli v kine na premiére animovanej rozprávky. Pri pohľade na tanečníka bolo zreteľne vidno, že nejaké to kilečko pribral. Ploché brucho z čias tanečnej šou Let´s Dance je už minulosťou, zmena váhy sa odrazila aj na mladíkovej tvári.

Tanečník sa ešte donedávna mohol pochváliť štíhlou figúrou a plochým bruchom, ktoré pravidelne predvádzal aj na parkete markizáckej šou Let´s Dance. V priebehu niekoľkých mesiacov sa však jeho postava viditeľne zmenila. Zdá sa, že spolužitie s Elenou Podzámskou mu skutočne prospieva.

Troška som pribral. Začal som viac cvičiť," poznamenal Matej, keď sme ho v súvislosti s kilečkami navyše oslovili. Zmena hmotnosti bola v jeho prípade žiadaná. „Bolo to mojím cieľom, lebo po Let´s Dacne som bol dosť vychudnutý. Odvtedy som pribral asi 8 kg, váhu si kontrolujem," dodal tanečník.

Matejovo telo pôsobí mužnejšie, rastúce brucho a bucľatá tvár svedčia o tom, že si rád pochutná na dobrom jedle. Zaujímalo nás, či mu teda jeho partnerka Elena tak dobre vyvára. „Ona sa snaží stravovať zdravo a ani ja nejem ťažké veci,“ uzavrel Chren.

Zaujímavé však je, že kým sa tanečník zaobľuje, jeho partnerka je stále štíhla ako prútik. Niektorí sa dokonca zhodujú v tom, že jej postava je až extrémne chudá. Paradoxné je, že práve ona v spomínanej animovanej rozprávke Madagaskar 3 dabuje tú najtučnejšiu postavičku - hrošicu Glóriu.  Okrem herečky prepožičali svoje hlasy zvieratkám aj Michal Domonkoš, Peter Sklár, Ľuboš Kostelný, či Henrich Platek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu