Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Malá Podzámska: Matej Chren je lepší ako mama!

Elena Podzámska s dcérou Radkou a s partnerom Matejom Chrenom. Zobraziť galériu (13)
Elena Podzámska s dcérou Radkou a s partnerom Matejom Chrenom.

BRATISLAVA – Nebude po mame! Herečka Elena Podzámska (40), známa z viacerých slovenských seriálov, topkám prezradila, že jej dcéra Radka zrejme v jej šľapajách nepôjde. Aj napriek tomu, že ju pravidelne zoznamuje s hereckým zákulisím, inklinuje osemročná slečna skôr k tancu. Vydá sa teda zrejme rovnakým smerom ako brunetkin partner Matej Chren (29).

Nie vždy platí porekadlo: Aká matka, taká Katka! Presvedčila sa o tom aj Elena Podzámska. Herečka nám totiž priznala, že sklony k rovnakému povolaniu jej osemročná ratolesť na prekvapenie nemá. Myslím si, že herečkou nebude, lebo zatiaľ k tomu vôbec neinklinuje,“ uviedla pre topky.sk seriálová tvár, ktorá má momentálne množstvo pracovných povinností.

Keďže je brunetka časovo zaneprázdnená, spýtali sme sa jej, či sa stíha svojmu prázdninujúcemu potomkovi popri tom všetkom venovať. „Samozrejme,“ odpovedala pohotovo. „Nakrúcanie je také, že nemám pevnú pracovnú dobu. Vždy, keď mám voľno, som s Radkou. A poprípade, keď sa dá, tak ju beriem aj so sebou alebo s Maťkom,“ opisuje svoj vzťah s dcérou, ktorej sa veľmi páči tráviť čas na pľaci alebo v tanečnej sále.

No zdá sa, že malú Podzámsku skôr zlákalo pohybové umenie ako to herecké. „Úplne ju pohltil tanec, tomu sa venuje. Tým, že tancuje aj súťažne a od septembra opäť začína, už musí znova trénovať,“ prezradila nám Elena. „Zatiaľ to vyzerá, že bude tanečníčka,” vyhlásila Podzámska. Vyzerá to teda tak, že jej dcéra bude nasledovať skôr kroky Mateja Chrena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu