Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Czoborová po roku pristihnutá s novým chlapom: Zora tají milenca?!

Zore pomáhal pri nakupovaní tento muž. Zobraziť galériu (7)
Zore pomáhal pri nakupovaní tento muž. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Opäť zadaná?! Trojnásobná majsterka vo fitnes Zora Czoborová (45) sa rok po rozchode s mladým Andrejom Pulcom (27) najnovšie opäť objavuje s mužom po svojom boku. Podnikateľku sme pristihli s jej objavom pri spoločných nákupoch. Brunetka však tvrdí, že išlo o neznámeho chlapa, ktorý jej len pomáhal naložiť veci do auta. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby potom nenasadli do vozidla a neodišli spolu preč.

Na to, že sa okolo atraktívnej cvičiteľky krútia nápadníci mladšieho veku, sme si už stihli zvyknúť. Príkladom bol aj dvadsaťsedemročný blondiak Andrej Pulc, s ktorým Zora tvorila pár v minulosti. Vzťah však po niekoľkomesačnej kríze krachol a Czoborová bola zhruba rok single. Zdá sa však, že tomuto stavu je najnovšie koniec. 

Podľa našich informácií má podnikateľka nového priateľa. S neznámym mužom sme ju pristihli aj pred pár dňami na spoločných nákupoch. Keď zaplatila, dobre stavaný chlap jej pomáhal s nakladaním vriec do kufra auta. Zora potom odviezla nákupný košík do stojanov, zatiaľ čo jej spoločník skontroloval, či je dobre zamknutý kufor. Podľa očitých svedkov následne odišli spolu preč.

Keď sme oslovili samotnú Czoborovú, tvrdila, že žiadny chlap sa momentálne v jej hľadáčiku nenachádza. „Nemám žiadneho nového nápadníka. Nemusí to byť práve môj partner, keď mi pomáhal,“ bránila sa cvičiteľka a dodala, že vlastne spomínaného muža ani nepoznala. „Tak je možné, že mi niekto pomáhal, pretože bežne pomáhajú aj predavači,“ uviedla. Zaujímavé je, že sa neznámy nápadne podobal na jej expartnera Borisa Baligu. Typovo sú si rovnakí, čo ešte viac potvrdzuje naše informácie o tom, že už Zora nie je sama a "zalovila" v podobných vodách.

Keď sme chceli od Czoborovej zistiť viac, zámerne odklonila komunikáciu iným smerom. Začala rozprávať o svojom štvornohom miláčikovi. „Momentálne sme v šťastnom očakávaní prírastku, pretože psík bude mať šteniatka. To vám viem povedať zodpovedne,“ uzavrela náš dialóg. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Zora prizná k novému vzťahu alebo ho bude chcieť čo najdlhšie tajiť, aby si ho užívala v súkromí a bez pozornosti médií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu