Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Czoborovej rozchod so zajačikom: Veci mu leteli von oknom!

Czoborová už s mladým milencom stratila trpezlivosť. Zobraziť galériu (6)
Czoborová už s mladým milencom stratila trpezlivosť.

BRATISLAVA – Koniec! Niekoľkomesačná kríza Zory Czoborovej (44) a jej mladého partnera Andreja Pulca (26) vyvrcholila rozchodom. Podľa našich informácií exfitneska mladého blondiaka vysťahovala na ulicu. Čo jej vadilo?!

Keď sa začiatkom augusta minulého roka prevalilo, že Czoborová si našla nového priateľa Andreja, už u nej tento mladý zajačik býval. Do spoločnosti si však bok po boku vyrazili až v novembri. A odvtedy si na každom podujatí prejavovali nežnosti. 

To sa však zmenilo na marcovom odovzdávaní cien OTO. Exfitneska sa bavila s iným mužom. Podľa našich zistení odtiaľ dokonca neodišla so svojím partnerom, ale každý sa pobral domov osve. Potom sme Zoru vídali v spoločnosti už len bez Andreja. Ich búrlivý vzťah vraj dlhodobo prechádzal poriadnou krízou.

Najnovšie sa preto Zora rozhodla so vzťahom definitívne seknúť. „Od minulého víkendu je koniec. Vyhodila ho,” tvrdí náš zdroj. Túto informáciu sme si, samozrejme, overovali aj u samotnej podnikateľky. „Nechcem sa vyjadrovať k súkromiu,” bola jediná veta, ktorú Czoborová k téme povedala. Rozchod však nepoprela. 

Podľa nášho zdroja je za jej rozhodnutím hlavne veľká žiarlivosť mladého milenca. Hovorí sa však aj o tom, že Andrej jednoducho žil na Zorin úkor a ona s ním už stratila trpezlivosť. V návale emócií mu vraj s temperamentom sebe vlastným vyhodila všetky veci z jej bytu.

Topky.sk oslovili aj Pulca. Ten nám definitívne odlúčenie potvrdil. „Áno, je to pravda,” komentoval rozchod s cvičiteľkou. Bližšie informácie však poskytnúť odmietol. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať. Dôvody si nechám pre seba,” povedal nám.

Vzťah so zajačikom teda Zore Czoborovej vydržal necelý rok. Možno bolo chybou, že si s Andrejom začala v dosť emotívnom období - v podstate len pár dní po rozchode s Borisom Baligom. S ním tvorila pár takmer tri roky.

Ako chudne Zora sa dozviete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu