Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Czoborová to prepískla so zábavou: Musela zasahovať záchranka!

Zora Czoborová miluje šport a preto si pravidelne každý rok dopraje v spoločnosti priateľov zimnú lyžovačku. Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová miluje šport a preto si pravidelne každý rok dopraje v spoločnosti priateľov zimnú lyžovačku.

BRATISLAVA – Neodhadla to! Fitneska Zora Czoborová (45) tak skoro nezabudne na jeden zo svojich výletov na Chopok. Ako nám sama prezradila, v minulosti sa na horu vybrala napriek varovaniu odborníkov. Hoci výstup bol hladký a bez komplikácií, späť sa už nevedela dostať. Rolu v tom zrejme zohral aj alkohol. Podnikateľka totiž priznáva, že zdolanie vrcholu oslavovala s partiou. Výsledkom žúrovania bolo, že ju musela odvážať horská služba.

Zora Czoborová sa netají tým, že má pozitívny vzťah k športom. Či už k letným alebo zimným. Preto si každoročne nenechá ujsť lyžovačku v spoločnosti svojich priateľov. S jedným pobytom sa však fitneske spája aj nepríjemná skúsenosť. A to konkrétne s Chopkom. Fitneska sa vybrala na vrchol kopca spolu s priateľmi napriek tomu, že horská služba vydala varovanie kvôli zľadovatenému svahu. 

Výstup prebehol bez komplikácií. Czoborovú a jej blízkych to veľmi potešilo. „S priateľmi sme ten Chopok aj oslávili. Mali sme radosť, že sme sa tam dostali,“ prezradila nám fitneska. No žúrovanie sa Zore a jej partii nevyplatilo. „Keď som chcela ísť dolu, tak som v pude sebazáchovy pochopila, že sa mi to nepodarí,“ opísala nám brunetka. V tejto situácii musela nakoniec zasahovať horská služba, ktorá odhodlanú športovkyňu zvážala zo svahu dolu. O bližších detailoch tohto zážitku však už Zora nechcela hovoriť. „Prepáčte, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať,povedala nám.

Tento rok sa však Czoborovej podobná príhoda asi nestane. Pred pár týždňami totiž podstúpila operáciu kolena. „Síce som na tom už veľmi dobre vďaka rehabilitácii, no uvidíme, či sa mi bude dať lyžovať. Asi skôr nie. V každom prípade budem pod svahom povzbudzovať,“ dodala na záver vášnivá lyžiarka. Ak vás zaujíma, kde bude Zora tráviť Vianoce a či už má nakúpené darčeky, pozrite si video s rozhovorom.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zorou Czoborovou o Vianociach a o nepríjemnom zážitku zo svahu. 

Zora Czoborova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu