Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Czoborová na obede: Zora, netvár sa tak kyslo!

Fitneska Zora Czoborová si vyšla s kamarátkami na obed. Niečo sa jej ale zrejme nepáčilo - tvárila sa totiž naozaj kyslo. Zobraziť galériu (4)
Fitneska Zora Czoborová si vyšla s kamarátkami na obed. Niečo sa jej ale zrejme nepáčilo - tvárila sa totiž naozaj kyslo. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Čo sa jej stalo?! Známu fitnesku Zoru Czoborovú (46) sme pred pár dňami stretli v jednom z bratislavských nákupných centier. Nebola však nakupovať, ale vyšla si spolu so svojimi kamarátkami na obed. No niečo zrejme nebolo v poriadku. Brunetka totiž bola unudená a bez nálady.

Zora Czoborová, podobne ako mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu, rada trávi voľné chvíle na slnkom zaliatej promenáde nákupného centra na nábreží Dunaja. No tentokrát tam brunetka nešla kvôli útratám peňazí za šaty. Zašla si totiž v spoločnosti svojich kamarátok na obed. No niečo sa známej fitneske zrejme nepáčilo.

Napriek tomu, že by sa od troch žien pri jednom stole očakávalo, že budú klebetiť jedna radosť, nebolo tomu tak. Brunetka bola zahĺbená do jedálneho lístka, kamarátky medzi sebou nekomunikovali. Nebolo azda niečo v poriadku? Alebo si len nevedeli vybrať z ponúkaných jedál? To vedia zrejme iba ony samy, no v každom prípade podnikateľku takto nespoznávame. Na spoločenských akciách totiž vždy ohuruje širokánskym úsmevom.

Zora Czoborová si obzerala jedálny lístok, kamarátky medzi sebou nekomunikovali.
Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová si obzerala jedálny lístok, kamarátky medzi sebou nekomunikovali.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu