Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Czoborová: Drsná potýčka s milencom a teraz... rozchodová KRÍZA!

Zora Czoborová a Boris Baliga Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová a Boris Baliga

BRATISLAVA – Majú problémy! Hoci sa vzťah exfitnesky Zory Czoborovej (43) a jej o dvanásť rokov mladšieho priateľa Borisa Baligu (31) navonok javí ako ukážkový, podľa našich informácií tak tomu v súčasnosti nie je. Dokonca sa v súvislosti s nimi skloňuje slovo rozchod.

Ruka v ruke na takmer každej spoločenskej akcii! Ako šťastný párik sa prezentovali Zora Czoborová a jej partner Boris Baliga na verejnosti. Zdá sa však, že idylke je koniec. Podľa našich informácií totiž v súčasnosti prežívajú krízu. Príčinou je podľa našich informácií ostrá hádka, ktorá sa odohrala medzi milencami zhruba pred mesiacom. Jej dopady boli o to horšie, že sa to celé stalo pred zrakmi priateľov na jednej párty pre uzavretú spoločnosť.

Ako sme sa dozvedeli od ľudí z okolia dvojice, výsledkom incidentu bol okamžitý rozchod. Keď sme sa na túto potýčku spýtali Borisa, povedal, že o ničom takom nevie. „Hovoriť sa môže všeličo,“ tvrdí. Zora Czoborová o incidente nechcela hovoriť. „Nebudem to komentovať,“ odbila nás.

Dôkazom, že medzi nimi niečo nie je v poriadku, môže byť aj to, že sa Boris pred pár dňami vrátil z dovolenky, ktorú si užíval s partiou kamarátov. Bez Zory! Tá sa zasa pre zmenu bola zabávať minulý týždeň na divokej párty v centre hlavného mesta bez neho. Exfitneska o vzťahu medzi ňou a priateľom nechce vôbec komunikovať. „Zavolajte mi po ôsmej večer,“ znelo z jej úst, keď sme sa ju v súvislosti s touto témou snažili skontaktovať. Potom už iba povedala: „Nechcem sa k ničomu vyjadriť.“

Jej partner na priamu otázku, či sú rozídení, odpovedal najprv neisto. „Neviem. Nie je to tak, ako sa o tom rozpráva,“ znelo z jeho úst. Svoje vyjadrenie potom v momente doplnil nepresvedčivými slovami: „Nebudem to komentovať. Nie sme rozídení, žiadnu krízu neprežívame. Všetko je O.K.“

Spomínaný incident však podľa našich informácií nie je prvým, ktorému dvojica počas zhruba trojročného vzťahu čelila. Boris si totiž v spoločnosti rád zaflirtuje s nežnejším pohlavím. A to sa, logicky, jeho partnerke nepáči. Príkladom môže byť minuloročná párty konajúca sa po odovzdaní Slávikov. Hoci tam prišli spolu, on sa vrtel na parkete s neznámou dámou, Zora sa venovala inému mužovi. Chvíľu to vyzeralo tak, akoby tam ani neboli spolu. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude ich vzťah v blízkej budúcnosti vyvíjať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu