Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Haklová šokuje: Moderátorka Hotela Paradise!

Farmárka Monika Haklová túži preraziť v šoubiznise. Je jej jedno, ako sa to podarí. Zobraziť galériu (11)
Farmárka Monika Haklová túži preraziť v šoubiznise. Je jej jedno, ako sa to podarí.

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! Realitná maklérka Monika Haklová (37) sa prihlásila do markizáckej šou Farma kvôli tomu, aby sa zviditeľnila. Ako sme v súvislosti s týmto zámerom zistili, jej túžba stať sa súčasťou slovenského šoubiznisu je taká veľká, že pred odchodom na statok skúšala šťastie aj v konkurenčnej Jojke. Pôvodne totiž chcela sexi mamička preraziť vďaka moderovaniu Hotela Paradise.

Nehnuteľnosti chce vymeniť za svetlá reflektorov! Ambiciózna mamička Monika Haklová momentálne bojuje  v markizáckej šou Farma o výhru 50 tisíc eur. Jej účasť v súťaži však nie je ani tak o peniazoch, ale najmä o jej vlastnej medializácii. Topky.sk totiž zistili, že hlavný dôvod, kvôli ktorému sa do programu prihlásila, je ten, aby sa stala súčasťou slovenského šoubiznisu.

Dôkazom môže byť aj fakt, že ešte predtým, než poslala svoju prihlášku do šou Farma, si brúsila zuby na Hotel Paradise. „Zúčastnila sa konkurzu na moderátorku tejto jojkárskej šou,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Keďže je Monika momentálne na statku a nemôže komunikovať s novinármi, overili sme si tieto informácie u jej snúbenca Martina Kollára. „Áno, zúčastnila sa výberového konania. Bohužiaľ však neuspela,“ povedal.

Haklovej odhodlanie stať sa súčasťou mediálnej brandže je také veľké, že má aj záložný plán pre prípad, keby sa jej nepodarilo získať status "celebrity". Do sveta šoubiznisu vhupne z opačnej strany. „Túži vlastniť bulvárny časopis,“ prezradil nám Haklovej snúbenec, ktorý ju v jej plánoch mieni podporiť. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Monike podarí zrealizovať aspoň jednu zo spomínaných vízií. Súdiac však podľa jej miery odhodlania, trúfla by si na realizáciu oboch odvážnych výziev. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu