Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsný boj farmárky Haklovej o 50 tisíc eur: Doma ju čaká prekvapenie za 75 tisíc!

Na Moniku Haklovú čaká doma luxusný kabriolet v hodnote 75 tisíc eur. Blondínke jej ho zaobstaral snúbenec Martin Kollár. Zobraziť galériu (8)
Na Moniku Haklovú čaká doma luxusný kabriolet v hodnote 75 tisíc eur. Blondínke jej ho zaobstaral snúbenec Martin Kollár.

BRATISLAVA - Luxusná hračka ako bolestné! Monika Haklová (37) momentálne súťaží v markizáckej šou Farma. Kvôli lákavej odmene v podobe 50 tisíc eur neváhala vymeniť pohodlný život za drsné podmienky a rodinnú idylku za skupinku neznámych ľudí. Zistili sme však, že po návrate domov čaká na blondínku veľké prekvapenie. Jej snúbenec Martin si pre ňu pripravil darček, ktorý má oveľa vyššiu hodnotu, než samotné víťazstvo v súťaži!

Odmena ju neminie! Vydržať na markizáckom statku si vyžaduje veľkú dávku odvahy a síl. Svoje o tom vedia aj Ľubomír FilkorNikola Komorová, ktorí zo súťaže dobrovoľne odstúpili. To však nie je prípad Moniky Haklovej. Tá sa aj naďalej drží na farme. Mamička troch detí sa zatiaľ výrazným konfliktom so súpermi vyhýba a poslušne plní pokyny súvisiace s prácou na statku.

Blondínka ale pomerne ťažko znáša to, že je tak dlho odlúčená od svojej rodiny. Bez pochýb jej najviac chýbajú ratolesti a snúbenec Martin Kollár. Ten sa svojej partnerky očividne tiež nevie dočkať. Podľa našich informácií si totiž pre ňu už vopred pripravil veľké prekvapenie. „Zaobstaral jej luxusný automobil v hodnote zhruba 75 tisíc eur. Už ho párkrát v uliciach Bratislavy prevetral,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Ako nám samotný Kollár v súvislosti s tým prezradil, podobné autíčko bolo už od nepamäti Monikiným veľkým snom. „Vždy po takomto túžila,“ poznamenal Martin, keď sme ho oslovili. Haklová sa teda po príchode domov má na čo tešiť. Milované deti, oddaný snúbenec a luxusná hračka sú tou najvhodnejšou náplasťou na útrapy, ktoré musela na statku prekonať.

Na Moniku Haklovú čaká doma takýto luxusný darček.
Zobraziť galériu (8)
Na Moniku Haklovú čaká doma takýto luxusný darček.

Tip: Pozriete si farmárov alebo dobrý film? Vyberte si na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu